Hymer Exsis-T 578 578-experience als nieuw

Diesel Automaat 2019 826 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Travelsmaker.nl B.V

Algemeen

Merk Hymer
Model Exsis-T
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 826 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik groot Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Oven Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Lader Veiligheidssloten
Verwarming
Kachel Winterisolatie

Gewichten en maten

Totale lengte 671 cm
Breedte 222 cm
Hoogte 277
Leeggewicht 2670 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit L-zit
Bed
2 aparte bedden Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Hymer Exsis-T een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2019 is geschikt voor 2 personen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Hymer camper niet deren, het is er prima tegen bestand.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Door de ruime en comfortabele L-zit nodigt de camper uit voor gezellige avonden. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een 10 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast (140 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Door de winterisolatie van deze camper en de aanwezigheid van een kachel beschikt u over een lekker warme camper tijdens winterse dagen. Dit maakt deze camper ook geschikt voor wintersportvakanties.

U kunt in deze camper gewoon tv kijken of heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. Tenslotte is er ook een vaste schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Op de camperplaats aangekomen kunt u de Thüle cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de televisiebeugel en de buitenlamp niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak en proefrit , Wij staan u graag te woord.

INFO@TRAVELSMAKER.NL  0646993483  Baanhoek 161 Sliedrecht 
beperkte inruil ,
Lees meer

Contact

Hymer Exsis-T 578 578-experience als nieuw

Travelsmaker.nl B.V

Baanhoek 120

3361 GM, Sliedrecht (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen