Laika Ecovip 412 Queensbed

Diesel Handgeschakeld 2017 27.600 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Bens Campers en Caravan Service vof

Algemeen

Merk Laika
Model Ecovip
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2017
Modeljaar 2017
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 27.600 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Luchtvering Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Verwarming
Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Serviceluik Zonnepaneel
Slaapcomfort
Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 739 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 294
Leeggewicht 3029 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Slaapbank Vrijstaand bed
Zit
Kleine zit Treinzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom eens proefrijden in deze Laika Ecovip 412 uit het jaar 2017, die plaats biedt aan 3 personen. De ruim opgezette kampeerwagen is maar liefst 7 meter 39 en beschikt over veel bergruimte. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, luchtvering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Een extra slaapgelegenheid wordt gevormd door de comfortabele, gezellige treinzit. Het kleine zitje, waar de camper over beschikt, biedt een heerlijke plaats om even rustig te spelen, te internetten of te drinken. De keuken van deze Laika is luxe uitgevoerd. U treft er ondermeer een afzuigkap voor een goede afvoer van kook- en bakluchtjes. Tevens is er een oven, zodat u dagelijks verse broodjes kunt afbakken. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Het riante vrijstaande queensbed biedt een slaapgelegenheid aan 2 personen. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Door de winterisolatie van deze camper en de aanwezigheid van een kachel beschikt u over een lekker warme camper tijdens winterse dagen. Dit maakt deze camper ook geschikt voor wintersportvakanties.

Deze camper heeft een televisie en een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren of tv kunt kijken. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een vaste schotelantenne. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. De gemonteerde zonnepanelen geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Laika Ecovip 412 bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, indirecte verlichting, leeslampjes, een televisiebeugel, een buitenlamp en lichtmetalen velgen.

130 PK
cruisecontrol
LM velgen
zware terreinbanden wat ook weer super rijdt en geen extra geluid stabile wegligging
lage instap
alde schotel
2x TV
Hordeur
zonpaneel
trekhaak
queensbed
aparte douche
apart toilet
geen hefbed
garage 115 H x 95 br
2x garagedeur
bullbar
afzuigkap



Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Laika Ecovip 412 kennis te maken.

* Hoewel wij onze advertenties met de grootste mogelijke zorg samen stellen kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in opties en/of andere ingevoerde gegevens. Gezien wij gebruikte voertuigen verkopen kunnen er ondanks onze precisie bij de inkoop gebruikssporen en/of beschadigingen zijn. Wij adviseren u dan ook om zaken die uw koop beslissing zouden kunnen beïnvloeden voor aankoop te controleren.
Lees meer

Contact

Laika Ecovip 412 Queensbed

Bens Campers en Caravan Service vof

Hoefslag 7 a

5411LS, Zeeland (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen