Algemeen

Merk Dethleffs
Model Advantage T
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2007
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 140.000 km
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alarm Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Lichtmetalen velgen Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Ladder Leeslampjes Luifel Panoramadak
Verduistering cabine
Techniek en veiligheid
Omvormer Reservewiel Serviceluik Zonnepaneel
Keuken
Aparte vriezer Boiler Gascomfoor Koelkast
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 700 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 285
Leeggewicht 2920 kg
Rijklaar gewicht 3020 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 480 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Middendinette
Bed
Frans bed Slaapbank
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 135 cm x 195 cm
1-persoonsbed 140 cm x 195 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Dethleffs Advantage T6501B |Vol. Aut. Schotel | Dakairco | Zonnepaneel | Fietsendrager 2 fietsen | Panorama-dakluik |

Nu te koop aangeboden deze complete en zeer nette Dethleffs Advantage T6501B kwaliteit camper met fietsendrager voor 2 fietsen. Een camper met flair, een nette indeling en comfort die je mag verwachten van een Dethleffs Advantage T6501B. Deze camper met Fiat Ducato Chassis met een krachtige 131 pk handgeschakelde 2.3 JTD motor heeft diverse extra opties in de jaren erbij gekregen. Denk onder andere aan 100 W zonnepaneel, Dakairco en een XL- Heki dakluik. De verstelbare en draaibare Cabinestoel en de hoogwaardig beklede (trein) zithoek in Open loft-stijl interieur met woonkamertafel, geeft alle zitcomfort die past bij deze zeer doordacht als geriefelijk en comfortabele half-integrale camper. De Dethleffs Advantage Campers is een sterk merk dat al jaren een goede naam in heel Europa heeft opgebouwd. Deze dealer onderhouden, met 5 zitplaatsen op kenteken Dethleffs Advantage T6501B camper is van alle gemakken voorzien en zeer compleet voor een onbezorgde vakantie.

De stijlvolle compacte keukencenter heeft voldoende opbergmogelijkheden en is onder andere uitgerust met een 3-pits gasconform, met een 149-liter Absorptie-koelkast met separate vriezer. De Dethleffs Advantage T6501B is daarnaast voorzien van een TRUMA boiler voor het warme water en verwarming. Aan de achterzijde gesitueerde slaapgedeelte met lage instap frans bed ( 140x205) welke is voorzien van goed geventileerde koud schuim-matrassen op lattenbodem en de om te bouwen slaapdinette zorgen voor de perfecte nachtrust tijdens de vakantie of weekenden weg. De zeer nette comfortabele gesitueerde badkamer met toiletruimte maakt deze Dethleffs Advantage T6501B uitermate geschikt om met z’n tweeën of het hele gezin op stap te gaan.

De Dethleffs Advantage T6501B is verder onder meer nog uitgerust met:

Fietsenrek 2 fietsen | Heki-dakluik | Dakairco | Omnistore luifel |Hordeur | Airco Cabine | Zonnepaneel | Circulatieverwarming | Camper Alarm | Cruise Control | TV Schotel |

Chassis en Motor

De Dethleffs Advantage T6501B is gebouwd op een Fiat Ducato Chassis en is voorzien van de betrouwbare 2.3 JTD dieselmotor met 131 PK.

Afmetingen en Gewichten

L  700  Br 235  H 285

Leeggewicht 2.920 Kg | Max gewicht 3.500 Kg | (Bron: RDW).  Bij het onderhoudsbeurt in januari 2022 zijn onder andere de distributieriem en waterpomp vervangen. APK verloopt in januari 2023.

Ref nr. 802976 | De Dethleffs Advantage T6501B staat ter bezichtiging bij ons Motorhome Depot Facility Center  in Warmenhuizen.

Bij iedere camper die door Motorhome Depot in bemiddeling wordt genomen in opdracht van de campereigenaar wordt onder andere een RDW-registratiecontrole uitgevoerd, wordt naar aanleiding van de toelichtingen van de verkoper in kaart gebracht wat de gebruikshistorie van de camper is en wordt beoordeeld of de camper vrijelijk overdraagbaar is. Daarnaast verlopen alle betalingen via een stichting derdengelden onder notarieel beheer, zodat een veilige betaling voor de koper en verkoper is gegarandeerd.

Koper is te allen tijde in de gelegenheid, hetgeen ook wordt geadviseerd, om voor eigen rekening een technische (camper)keuring te laten verrichten bij een onafhankelijk en erkend dealerbedrijf of camperkeuringsinstantie. Hierdoor verkrijgt de koper een goed inzicht in de algehele (technische) staat van de camper.

Wij besteden uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in de advertenties op deze website. Aan deze gegevens kunnen desondanks geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen worden derhalve voorbehouden.
Lees meer

Contact

Dethleffs Advantage T 6501 B

Motorhome Depot regio Noord-Holland

Bonne Louiselaan 15

1687 RK, Wognum (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen