Algemeen

Merk Hymer
Model B694
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2011
Modeljaar 2011
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 158 pk
Kilometerstand 50.536 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Navigatie Startonderbreker Steunen elektrisch Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel
Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Oven Vriesvak
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 730 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 290
Rijklaar gewicht 3410 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4250 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Vast bed
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 145 cm x 200 cm
2-persoonsbed 140 cm x 215 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze Supercomplete Hymer B694 is voorzien van alle luxe die je kan bedenken. Het is een goed uitgeruste integraal-kampeerwagen, die een slaapplaats biedt aan 4 personen. Deze camper geeft u bovendien een extra gevoel van ruimte en licht, gerealiseerd door het fraaie, zonnige panoramadak.

Het onderstel is van het merk Fiat die wordt aangedreven door een sterkte 3 ltr motor met 158 pk met handmatige versnelling. De Hymer is ondermeer uitgerust met een aut. Levelsysteem, Generator (2,6kw), Elektr. luifel, draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering.
Deze complete Hymer B694 is een goed uitgeruste integraal-kampeerwagen, die een slaapplaats biedt aan 4 personen. Deze camper geeft u bovendien een extra gevoel van ruimte en licht, gerealiseerd door het fraaie, zonnige panoramadak.

De camper heeft een gezellige en ruime rondzit. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De diverse kastjes in de keuken zijn handig om de kleine spullen in op te bergen. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Het hefbed bespaart enorm veel ruimte en biedt plaats aan 2 personen. Dit bed heeft een lengte van 200cm en is 145cm breed. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de traagschuimmatrassen op de bedden. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

In een warm klimaat zorgt de airco voor de nodige verkoeling. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Deze camper heeft een televisie en een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren of tv kunt kijken. Televisie kijken vanuit bed of de gezellige rondzit dat is toch pas echt vakantie! Door de vaste schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Hymer B694 bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, leeslampjes, antennevoorbereiding, een televisiebeugel, een buitenlamp, strakke en nette bekleding in de gehele camper en lichtmetalen velgen.

Bij ons wordt een camper gewoon netjes afgeleverd, dus geen onnodige afleverkosten!
Past deze Hymer B694 helemaal bij uw vakantieplannen? Dan is dit echt wat voor u!
Lees meer

Contact

Hymer B694  Superluxe, alle opties!!

De Leukste Camper

Rozenbergerweg 1

8084 PG, 't Harde (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen