Carthago Liner For Two 53 L Zeer compleet..!

Diesel Automaat 2020 13.500 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar Flevoland - Noord Holland

Algemeen

Merk Carthago
Model Liner For Two
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2020
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 211 pk
Kilometerstand 13.500 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alarm ASR Audioinstallatie Automatisch Level systeem Cabine airco Camera Carkit
Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Dashcam Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Luchtvering Navigatie Parkeersensoren Sperdifferentieel Startonderbreker Stuurbekrachtiging Touchscreen Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Dimmer Elektrische Luifel Gordijnen vast Hagelbestendig dak
Hordeur Indirecte verlichting LED interieur verlichting Leeslampjes Luifel Mattenset leefruimte Nachtverlichting Nano glascoating Verduistering cabine XXL garage
Techniek en veiligheid
2x huishoudaccu Brandblusser Dagrijverlichting Gaslekdetector Handsfree carkit LPG buiten aansluiting LPG buitenvul aansluiting Omvormer Reservewiel Serviceluik
Veiligheidssloten Xenon verlichting
Radio/TV
2e televisie Apple Car Play Aux Bluetooth Decoder DVD Schotel Televisie TV lift USB
WiFi Router
Keuken
Apothekerskast Gascomfoor Koelkast Oven Spoelbak-kraan Vriesvak
Verwarming
Alde CV/Boiler Circulatie-verwarming Maxxfan dakventilator Standkachel Vloerverwarming Winterisolatie
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Bedbodem schotelveren Matras traagschuim

Gewichten en maten

Lengte opbouw 855 cm
Totale lengte 855 cm
Breedte 227 cm
Hoogte 329
Stahoogte 198 cm
Leeggewicht 4495 kg
Rijklaar gewicht 4595 kg
Max. toelaatbaar gewicht 6700 kg
Laadvermogen 2205 kg

Indelingen

Zit
Achterlounge Cabinestoelen Rondzit
Bed
2 aparte bedden Hefbed elekrisch Slaapplaats zitgroep
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Voor-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 86 cm x 200 cm
1-persoonsbed 86 cm x 195 cm
2-persoonsbed 147 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Exclusieve Carthago Liner for Two 53 L voorzien van vrijwel alle optionele pakketten. Deze liner uit de Premiumklasse heeft een unieke indeling met achterin een riante loungezitgroep en een verhoogd aanrechtblad in verticale golfvorm als optische ruimteverdeler. Voorin bevindt zich het elektrisch bedienbare hefbed met 2 enkele bedden. De camper zit boordevol opties zoals volledige luchtvering, E&P-levelsysteem, Alde vloeistofverwarming, 60L LPG-tank, 1.800W omvormer en een 40 inch TV met volautomatische satellietschotel. Uw fietsen kunnen worden meegenomen in de zeer royale XXL garage.

Entree..

De entree is voorzien elektrisch uitschuifbare trede. De instap van de camperdeur is verzonken in de geïsoleerde dubbele bodem en gericht verwarmd ter voorkoming van binnenstromen van koude. De garderobekast is voorzien van een lange spiegel en 3 kapstokhaken. Boven de toegangsdeur geven de 3 scheepsklokken u alle informatie over het weer. Ook vindt u hier het multifunctioneel paneel met backlight.

Zithoek..

Achterin heeft deze premiumcamper een riante hoogwaardig lederen loungehoek in Macchiato 21 design. Het interieur "Siena bicolor" in decor zomerkastanje met bovenkastfronten in bicolor look hoogglans Ivoor. Hierdoor wordt u ondergedompeld in een weelderige sfeer. De tafel is meervoudig instelbaar. De 40" flatscreen-TV kan elektrisch worden verborgen achter de zitting. Het grote Heki-dakluik en de panoramische zijramen zorgen voor een licht interieur. Het woongedeelte is tevens voorzien van een DAB+ radio met CD en muziekbediening via USB en App-Connect. De zithoek wordt verlicht met LED-lichtspotjes boven de loungezitgroep en onder de bovenkastjes. De verlichting in het woongedeelte is traploos dimbaar voor individuele lichtsfeer. De separate nachtverlichting op de vloer met led-lichtspots heeft bediening vanuit de entree en het zitgroep gedeelte.

Keuken..

De keuken wordt van de woonkamer afscheiden door een stijlvolle golvende roomdivider. De keuken- en bovenkastfronten zijn uitgevoerd in Yacht-One-design hoogglans-Crème. De keuken is voorzien van een 3-pits gascomfoor met gietijzeren rooster en een gemakkelijk te reinigen glasbodem. De ronde spoelbak is voorzien van een hoge design mengkraan met uittrekbare handdouche. De gedeelde spoelbak afdekking kan tevens worden gebruikt als snijplank of extra aflegruimte. Onder de keuken is een grote ladekast aanwezig. De lades worden elektronisch vergrendeld tijdens het rijden. Ook is de keuken uitgerust met een hoge apothekerskast en een voorraadkast met geïntegreerde afvalemmers. Tegenover de keuken bevindt zich een grote koel-vriescombinatie met daarboven een gasoven.

Badkamer en kleedruimte..

Achter de cabine in deze liner vindt u de badkamer annex kleedruimte. Deze ruimte kan van de rest van de leefruimte worden afgescheiden door middel van een schuifdeur en de badkamerdeur. De badkamer is voorzien van een wastafel met luxe design mengkraan, een onderkast, een grote spiegelkast met kastindeling en een cassettetoilet met een keramische pot en SOG-afzuiging via een dakschoorsteen. Het toilet is tevens aangesloten op een pomp/spoelsysteem met septische tank. De ruime inloopdouche is voorzien van een wellness regendouche én een verstelbare handdouche. De douche wordt verlicht door een warme, gele LED-verlichting. Tevens is deze camper uitgerust met een buitendouche (warm/koud) in de garage.

Slaapkamer..

Boven de cabine bevindt zich het elektrisch te bedienen hefbed. Deze bestaat uit 2 enkele bedden. Door het extra kussen ontstaat een ligvlak uit één stuk van 200/195x210 cm. Het bed kan diep worden neergelaten voor een comfortabele toegang d.m.v. een uittrekbare instaptrede. Ook heeft u hierdoor een royale zithoogte in het bed. Het bed is voorzien van een medisch aanbevolen, punt elastisch slaapsysteem Carawinx, verwarmd en geventileerd met koudschuimmatras met 7 zones voor het beste en gezondste ligcomfort. Een schuifdeur onder het bed zorgt voor de afscherming van de bestuurderscabine tegen koude.

Garage..

Twee grote garagekleppen aan bestuurders- en passagierszijde (met gasdrukdempers) bieden toegang tot de scootergarage. Deze is voorzien van een vergrendeld laden opberg systeem. De garage heeft een instelbare binnen hoogte van 115/145 cm. De toegangsdeur is 115 X 128 cm groot. De garage is volledig vorstvrij geïsoleerd en verwarmd.

Basisvoertuig en cabine..

Deze premiumliner is uitgevoerd op basis van het Iveco Daily 6,7t chassis met volledige luchtvering. De 211 pk sterke 3.0 ltr. Multi-jet dieselmotor (Euro 6) zorgt in combinatie met de automatische versnellingsbak voor uitmuntende rijprestaties met veel souplesse. De motorruimte is voorzien van een het extra geluidsisolatiepakket “Silence”. De geïsoleerde dubbele beglazing van de bestuurderscabine (zijramen en cabinedeurruiten) zijn aan de zijkant voorzien van een geleid plissé verduisteringssysteem.

Voor uw comfort tijdens het reizen is de cabine uitgerust met een extra grote panoramavoorruit, automatische klimaatregeling, cruisecontrol, Carthago achteruitrijcamerasysteem met enkelvoudige cameralens in de achterzijde geïntegreerd en 7" kleurenmonitor aan de zijkant in het dashboard en een radio/cd/dvd met DAB+, bluetooth, USB, Music-Connect met aanraakscherm en 2 luidsprekers in de bestuurderscabine en 4 boven zitgroep. De opbouwdeuren “Luxus” zijn voorzien van driepunts- en centrale vergrendeling, incl. afstandsbediening in de contactsleutel met “coming home”-functie.

Opbouw..

Deze camper heeft een houtvrije opbouw en het beloopbare GVK-dak biedt bescherming tegen hagel. De bodemplaat heeft een boven- en onderkant van GVK. Hierdoor is de bodemplaat rotvrij en beschermd tegen vocht en steenslag. In de dubbele bodem zijn de boordtechniek, een opbergruimte, warmteopslagsysteem en vloerverwarming ondergebracht. De opbergruimte in dubbele vloer kan van buiten worden bereikt via meerdere grote kleppen en een comfortabele toegang van binnenuit via grote vloerluiken in de woonruimte.
De wagen is zeer recent voorzien van een zg. Nano glascoating voor langdurige bescherming van de laklaag op de aluminium carrosserie. 

Boordtechniek..

Vanzelfsprekend zit deze camper vol comfortabel boordtechniek zoals:
  • Watervoorziening via onderhoudsarm en betrouwbaar drukwaterpompsysteem;
  • Vers- en afvalwatertank vorstvrij en met een gunstig zwaartepunt in de verwarmde dubbele bodem geïntegreerd (volume: vers water 210 l, afvalwater 155 l). De schoonmaakopeningen van de vers- en afvalwatertank zijn via een vloerluik in de woonruimte toegankelijk;
  • Vaste LPG-tank (inhoud 60L) met buiten vulaansluiting;
  • Verwarmde accucentrale met 2 gel-accu's van elk 80 Ah in de dubbele bodem;
  • De ALDE warmwaterverwarming met boiler werkt op stroom (230V) of gas. De warmte wordt in de geïsoleerde dubbele bodem opgeslagen en verspreidt zich onder de volledige woonruimtevloer, hetgeen zorgt voor een aangename temperatuur. Aanvullend is de dubbele bodem onder de ronde loungezitgroep achterin verwarmd d.m.v. een aanvullende warmwater-vloerverwarming;
  • De Alde warmtewisselaar verwarmt het woongedeelte tijdens het rijden d.m.v. motorwarmte incl. functie motor voorverwarming.

Deze Carthago Liner For Two 53 L is op afspraak te bezichtigen in Lelystad (FL)

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met onze makelaar in de regio Flevoland – Noord Holland, Richard van Tinteren.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website.

Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.
Lees meer

Contact

Carthago Liner For Two 53 L Zeer compleet..!

Campermakelaar Flevoland - Noord Holland

Binnendijk 54

8244 AH, Lelystad (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen