Weinsberg CaraLoft 650 MEG

Diesel Handgeschakeld 2018 35.870 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Cor Olie Recreatie

Algemeen

Merk Weinsberg
Model CaraLoft
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2018
Modeljaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 35.870 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Luifel Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 701 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 275
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2640 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
2 aparte bedden

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Bekijk deze Weinsberg CaraLoft 650 MEG uit het jaar 2018 eens van dichtbij. Hij beschikt over bijzonder veel ruimte en biedt een slaapplaats aan 2 personen. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Weinsberg camper hagelbestendig. 

Het onderstel is van het merk Fiat. De 130 pk. dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en airbags.

U kunt gezellig plaatsnemen in de praktische standaardzit met de draaibare cabinestoelen. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De XXL koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen en een douche. douchegelegenheid.

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht. 

Omdat deze camper voorzien van een televisie, hoeft u uw favoriete televisieprogramma′s ook tijdens uw vakantie niet te missen. Door de vaste schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Op de camperplaats aangekomen kunt u de Thüle cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de televisiebeugel en de buitenlamp zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Weinsberg CaraLoft 650 MEG kennis te maken.

Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.

Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Weinsberg CaraLoft 650 MEG

Cor Olie Recreatie

Weg en Bos 1

2661 DG, Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen