Rapido 8096 DF Nu binnen in Nieuwegein

Diesel Handgeschakeld 2021 17.815 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Holtkamp - West B.V.

Algemeen

Merk Rapido
Model 8096 DF
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 17.815 km
Euro-klasse 6d-Temp
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) ALKO chassis ASR Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Dubbele bodem Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Inverter 300 W Lichtmetalen velgen Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik groot Dakluik heki Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting LED dagrijverlichting
LED verlichting Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Omvormer Serviceluik Zonnepaneel
Verwarming
Centrale verwarming Combi 6 EH
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 749 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 290
Leeggewicht 3050 kg
Rijklaar gewicht 3125 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Queensbed

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 160 cm x 196 cm
2-persoonsbed 140 cm x 191 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze moderne Rapido 8096 DF is een praktische integraal-kampeerwagen, waarin voor 4 personen een slaapplaats is te creëren. Het panoramadak zorgt, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Rapido camper geen zorgen te maken over hagelschade. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De duurzame dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling.

Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 2-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. De gemonteerde zonnepanelen geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. Om er onafhankelijk en flexibel op uit te kunnen, zullen de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp, de omvormer en de lichtmetalen velgen u zeker van dienst zijn.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Rapido 8096 DF kennis te maken.

U bent weer welkom in onze showroom.

U kunt ons gewoon weer bezoeken, een afspraak maken is niet meer nodig! U bent van harte welkom om weer een kijkje te komen nemen in onze showroom. Wij handhaven de richtlijnen van het RIVM en alles is ingericht om uw veiligheid te waarborgen.


Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830


Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot en met 16:00 uur.
Lees meer

Contact

Rapido 8096 DF  Nu binnen in Nieuwegein

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen