Algemeen

Merk Carado
Model T348
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 4.500 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes
Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 683 cm
Leeggewicht 2630 kg
Rijklaar gewicht 2730 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 770 kg

Indelingen

Zit
Dubbele standaardzit Halve treinzit Kleine zit Middendinette Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Hoek-opstelling
Bed
Frans bed

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Geen levertijd of wachttijd, gewoon met een "nieuwe" prachtige halfintegraal camper van het merk CARADO T 348 Emotion direct gaan genieten en op avontuur!

Deze CARADO is van april 2019 en toendertijd nieuw aangeschaft door de huidige eerste eigenaren. En mischien bijna niet te geloven maar toch heus nog maar 4500 kilometer op de teller.

Wij kunnen hier eigenlijk spreken van een nieuwe camper. Maar dan wel een camper zonder toeters en bellen gelukkig.

Wat er op moet zitten is aanwezig zoals een stevige fietsendrager, achteruitrijcamera, cruisecontrol, cabine airco, en een heerlijk bed met prachtige douche, toilet en wasgelegenheid. En natuurlijk niet te vergeten een grote koelkast met een apart vriesvak. 

Nog even wat extra informatie: Carado is een budgetvriendelijke camper behorende tot de Hymer groep en geproduceerd in Neustadt Duitsland in de bekende Capron fabrieken. Carado-voertuigen onderscheiden zich door betrouwbaarheid met een klassieke elegantie met een concurrerende prijs. 

Dus samengevat: zou u op zeer korte termijn willen vertrekkken met een "nieuwe" camper die amper ingereden is en waar de "kop af is"? Dan is dit een unieke kans! Tuinstoelen inladen, koelkast vullen, water in de watertank en de makelaar zal zorgen voor een volle brandstoftank. Waar zou u op wachten?

Bent u enhousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met Bert Keukenkamp via 0630989042 of mail naar: bkeukenkamp@campermakelaar.nl

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en een RDW controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn te vinden op onze website:
www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/ 

Contact

Carado T348  Compact fransbed edition!

Campermakelaar Salland en Twente

Korenstraat 38

8102 BB, Raalte (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen