Algemeen

Merk Adria
Model Matrix M 680 SP
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2012
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 55.000 km
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 6
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Luchtvering Navigatie Parkeersensoren Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Ladder
Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Kluisje Omvormer Reservewiel Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Oven Vriesvak
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Radio-voorbereiding Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren Matras traagschuim
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel

Gewichten en maten

Leeggewicht 2641 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Dwarsbed Hefbed Slaapbank Vrijstaand bed
Zit
Kleine zit L-zit Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Zeer nette en complete camper! 2de eigenaar, inclusief 12 maanden garantie!!

Deze Adria Matrix M 680 SP uit 2012 is een prima reisgenoot voor het hele gezin. De kampeerwagen beschikt over maar liefst 6 slaapplaatsen en mag met een B-rijbewijs worden bestuurd. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze camper is gemonteerd. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, elektrisch bedienbare spiegels, luchtvering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

De camper heeft een kleine zit, een prettige gelegenheid om rustig te lezen, te spelen of wat te drinken. In de gezellige rondzit waarmee de camper is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De camper is voorzien van een handige L-zit voor een sfeervol samenzijn. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Het riante vrijstaande queensbed biedt een slaapgelegenheid aan 2 personen. Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Met de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie in deze camper, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek en programma's kijken. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een schotelantenne. Dankzij de hordeur heeft u in de camper geen last van vliegen en muggen. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de veiligheidssloten, de antennevoorbereiding, de buitenlamp, het alarm en het kluisje een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Adria Matrix M 680 SP kennis te maken.
Lees meer

Contact

Adria Matrix M 680 SP  hele nette complete campe

Mobile Home Repairs

Noordeindseweg 334

2651 LM, Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen