Algemeen

Merk Eura Mobil
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 1999
Modeljaar 1999
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 167.233 km
Aantal gordels 6
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Camera Elektr. bedienbare ramen Lichtmetalen velgen Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Afzuigkap Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Radio/TV
Radio-voorbereiding

Gewichten en maten

Lengte opbouw 625 cm
Totale lengte 625 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 285
Leeggewicht 2720 kg
Rijklaar gewicht 2820 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Standaardzit Treinzit
Bed
Frans bed Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

Frans bed 135 cm x 205 cm
2-persoonsbed 118 cm x 180 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Eura Mobil Eura Mobil 230 eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Daarnaast mag deze camper 6 personen vervoeren. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige fietsenrek gebruik maken. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede 130pk dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met een achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, ABS en airbags.

De camper beschikt over een ruime treinzit, om aan het einde van de dag samen ontspannend te eten en te drinken. Door de praktische standaardzit, die eenvoudig tot bed kan worden omgebouwd, heeft u de nodige zit- en slaapgelegenheid. Dit bed heeft een lengte van 180cm en is 118cm breed. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Voor het opbergen van uw voorraad zijn er diverse kastjes aanwezig. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. Dit bed heeft een lengte van 205cm en is 135cm breed. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook traagschuimmatrassen. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De camper beschikt over hoogwaardige isolatie, die gecombineerd met de ringverwarming voor een behaaglijk warm interieur van de camper zorgt. U kunt met deze camper als u wilt op wintersportvakantie.

Met de ingebouwde audio-installatie van deze camper kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek luisteren. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, twee draaibare stoelen, startonderbreker ruim 700kg laadvermogen, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Gratis winterstalling.
Bij de aankoop van een camper bij De Leukste Camper zit een gratis winter camperstallingsplaats voor de duur van deze winter inbegrepen. U hoeft zich dan geen zorgen te maken om een geschikte stallingsplaats te vinden voor uw camper. Wij stallen uw camper, ruim, vochtvrij en veilig.

Bij ons wordt een camper gewoon netjes afgeleverd, dus geen onnodige afleverkosten!
Bent u geïnteresseerd in deze Eura Mobil Eura Mobil 230? Wij ontvangen u van harte op ons bedrijf
Lees meer

Contact

Eura Mobil 230 ,6 zitpl. + 700kg laadver

De Leukste Camper

Rozenbergerweg 1

8084 PG, 't Harde (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen