Carado T447 , met Airco, TV en 150pk!

Diesel Automaat 2015 46.792 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door De Leukste Camper

Algemeen

Merk Carado
Model T447
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2015
Modeljaar 2015
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 149 pk
Kilometerstand 46.792 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel
Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Vriesvak
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Serviceluik Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 740 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 290
Leeggewicht 2845 kg
Rijklaar gewicht 2945 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Slaapbank
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

Losse bedden 83 cm x 215 cm
Losse bedden 83 cm x 215 cm
1-persoonsbed 125 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Bekijk deze Carado 447 T uit het jaar 2015 eens van dichtbij. Hij beschikt over bijzonder veel ruimte en biedt een slaapplaats aan 3 personen. Ook tijdens somber weer is er in de camper voldoende daglicht omdat deze een groot panoramadak heeft. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels. De aandrijving komt voor rekening van de sterke 150pk dieselmotor met een automatische versnelling.

In de gezellige rondzit waarmee de camper is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. Deze rondzit kan met enkele simpele handelingen omgebouwd worden tot extra bed. Dit bed heeft een lengte van 200cm en is 125cm breed. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De diverse kastjes in de keuken zijn handig om de kleine spullen in op te bergen. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Slapen doet u achterin de camper op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. Deze enkele bedden hebben een lengte van 215cm en zijn 83cm breed. Tevens kunnen deze enkele bedden met enkele simpele handelingen tot een groot bed gemaakt worden. Dit grote bed heeft een lengte van 200cm en is 215cm breed. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems kunt u genieten van extra comfortabele bedden. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

In een warm klimaat zorgt de centrale airco voor de nodige verkoeling. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie, kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren en uw favoriete tv programma's kijken. Tv kijken vanuit de ruime zithoek of vanaf bed brengt toch het echte vakantie gevoel naar boven!!! Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. Daarnaast beschikt deze prachte camper over een groot zonnepanneel op het dak. Dit zonnepanneel zorgt voor stroom en draagt extra bij aan het milieu. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Aanvullend worden nog de vaste afvalwatertank, verduistering, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen onder de aandacht gebracht.

Bij ons wordt een camper gewoon netjes afgeleverd, dus geen onnodige afleverkosten!
Bent u geïnteresseerd in deze Carado T447? Wij ontvangen u van harte op ons bedrijf
Lees meer

Contact

Carado T447  , met Airco, TV en 150pk!

De Leukste Camper

Rozenbergerweg 1

8084 PG, 't Harde (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen