Adria Coral Silver Edition 660 SL enkele bedden en airco

Diesel Handgeschakeld 2008 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Budget caravans en campers

Algemeen

Merk Adria
Model Coral Silver Edition
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2008
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Luchtvering Navigatie Parkeersensoren Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Reservewiel Reservewiel-beugel Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Radio-voorbereiding
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 723 cm
Totale lengte 723 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 280
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2961 kg
Rijklaar gewicht 2961 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 539 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Kleine zit L-zit
Bed
2 aparte bedden Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom eens proefrijden in deze Adria Coral Silver Edition 660 SL uit het jaar 2008, die plaats biedt aan 4 personen. De ruim opgezette kampeerwagen is maar liefst 7 meter 23 en beschikt over veel bergruimte. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Adria camper hagelbestendig. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, luchtvering en stuurbekrachtiging.

De camper is uitgerust met een kleine zit. Dit zitje kan ook tot slaapplaats worden omgebouwd. De uitnodigende L-zit is een prima plek om gezellig te eten en te drinken. Adria heeft de luxe uitgevoerde keuken van deze camper voorzien van een afzuigkap, voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte, en van een oven, zodat u s ochtends verse broodjes op tafel heeft. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht. De camper beschikt over hoogwaardige isolatie, die gecombineerd met de kachel voor een behaaglijk warm interieur van de camper zorgt. U kunt met deze camper als u wilt op wintersportvakantie.

Heerlijk naar muziek luisteren tijdens uw vakantie, dat kan in deze camper dankzij de ingebouwde audio-installatie. Met de aanwezige zonnepanelen (100 Wh) produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de televisiebeugel, de buitenlamp en de omvormer zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Wilt u meer informatie over deze Adria Coral Silver Edition 660 SL? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Lees meer

Contact

Adria Coral Silver Edition 660 SL enkele bedden en airco

Budget caravans en campers

Kelvinstraat 2

1704 RS, Heerhugowaard (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen