Laika Kreos 7009 levelsysteem geen hefbed!

Diesel Handgeschakeld 2014 42.161 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door CCR Lemmer B.V.

Algemeen

Merk Laika
Model Kreos
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2014
Modeljaar 2014
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 148 pk
Kilometerstand 42.161 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik heki Dubbele bodem Fietsenrek Garage Hagelbestendig dak Hordeur
Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Verwarmde buitenspiegels
Keuken
Afzuigkap Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Leveling systeem Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Verwarming
Circulatie-verwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 749 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 300
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 3170 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4250 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Uw vrije tijd wordt leuker ingevuld met deze Laika Kreos 7009, een complete integraal-camper uit 2014. De praktische reisgenoot biedt een slaapplaats aan 2 personen. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Laika camper een hagelbestendig dak. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige fietsenrek gebruik maken. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De uitnodigende L-zit is een prima plek om gezellig te eten en te drinken. In de luxe uitgeruste keuken van deze Laika vindt u onder andere een afzuigkap voor de afvoer van kookluchtjes en warmte én een oven, om bijvoorbeeld verse broodjes te bakken. De apothekerskast is perfect om al uw etenswaren overzichtelijk in op te bergen. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd. De heerlijk ruime kookplaat heeft maar liefst 4 gaspitten.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

In deze camper kunt u genieten van uw favoriete televisieprogramma′s met de aanwezige televisie. Televisie kijken kan ook op vakantie. De camper beschikt over een complete satellietontvanger met vaste schotelantenne. U zult in deze camper dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel en de buitenlamp, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Laika Kreos 7009 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Lees meer

Contact

Laika Kreos 7009 levelsysteem geen hefbed!

CCR Lemmer B.V.

Lemsterpad 50

8531 AA, Lemmer (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen