Algemeen

Merk Sunlight
Model V66
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 120 pk
Kilometerstand 21.807 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Fietsenrek Hagelbestendig dak Huishoudaccu Luifel Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Zonnepaneel
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 664 cm
Breedte 214 cm
Hoogte 271
Leeggewicht 2610 kg
Rijklaar gewicht 2610 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 810 kg

Indelingen

Zit
Treinzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Lengtebed

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 190 cm x 201 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete kampeerwagen is van het merk Sunlight. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Sunlight camper hagelbestendig. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze camper, het laadvermogen bedraagt namelijk 810 kilo.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

U heeft aan de treinzit niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar het is ook een extra slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Handig is ook de Thule cassetteluifel, welke u in een paar tellen in en uit kunt draaien. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Sunlight V66 bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank en een buitenlamp.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Sunlight V66 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

AAN DEZE OPGAVE KUNNEN GEEN RECHTEN ONTLEEND WORDEN
Lees meer

Contact

Sunlight V66

Camper-N-Joy

Florijn 19

5751 PC, Deurne (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen