Algemeen

Merk Dethleffs
Model Trend T
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 32.514 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Ladder Leeslampjes Luifel
Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming
Radio/TV
Schotel Televisie
Techniek en veiligheid
Lader Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 741 cm
Breedte 233 cm
Hoogte 290
Leeggewicht 2900 kg
Rijklaar gewicht 3067 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 433 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Slaapbank Vrijstaand bed
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Houdt u van rondreizen en van het buitenleven? Deze ruime, avontuurlijke Dethleffs Trend T 7057 is een ideale camper voor de gehele familie. Heel veel daglicht en een heerlijk gevoel van ruimte beleeft u bovendien in deze camper, dankzij het fraai geintegreerde panoramadak. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Dethleffs camper een hagelbestendig dak. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige fietsenrek gebruik maken.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

In de gezellige rondzit waarmee de camper is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

U zult de gemakkelijk instap van dit vrijstaande queensbed zeker waarderen. U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Door de aanwezige audio-installatie en televisie, heeft u uw favoriete muziek en programma's binnen handbereik. Door de schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. De gemonteerde zonnepanelen geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Dethleffs Trend T 7057 bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, indirecte verlichting, leeslampjes, een buitenlamp, een ladder en een lader.

Wilt u meer informatie over deze Dethleffs Trend T 7057? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Lees meer

Contact

Dethleffs Trend T 7057 Queensbed + Hefbed

Camperhof

Nijverheidstraat 11

5317 NL, Nederhemert (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen