Algemeen

Merk Benimar
Model Cocoon
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 170 pk
Kilometerstand 7.852 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Lader Veiligheidssloten Zonnepaneel
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 659 cm
Breedte 231 cm
Hoogte 289
Leeggewicht 2799 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Dwarsbed Hefbed
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Geniet van uw vakantie en ga eropuit met deze Benimar Cocoon 483, gebouwd in 2021. Deze kampeerwagen heeft een maximaal gewicht van 3500 kg en telt 4 slaapplaatsen.

Het onderstel is van het merk Ford. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De riante rondzit is ideaal om aan het einde van de rit gezellig te eten en te drinken. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren. Dankzij de hordeur heeft u in de camper geen last van vliegen en muggen. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de buitenlamp en de lader niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Northautokapp pakket

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Benimar Cocoon 483 kennis te maken.

Onze vraagprijs is inclusief 12 maanden Bovag garantie Wij nodigen u van harte uit om deze camper in onze moderne showroom te komen bekijken. Voor eventuele vragen belt u Maarten Bink op 0612463329 of Jonathan Ketel op 0612463353. Wij zijn gevestigd op de Braillestraat 89, 2652 XV, Berkel en Rodenrijs.
Lees meer

Contact

Benimar Cocoon 483 Automaat Northautokapp

Camper Center Rotterdam

Braillestraat 89

2652 XV, Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen