Algemeen

Merk Dethleffs
Model Trend
Uitvoering Alkoof
Bouwjaar 2022
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 15 km
Euro-klasse 6d-Temp
Aantal gordels 6
Aantal slaapplaatsen 6
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Startonderbreker Stuurbekrachtiging
Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Vriesvak
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Ultraheat Winterisolatie
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem
Techniek en veiligheid
Lader

Gewichten en maten

Totale lengte 860 cm
Breedte 233 cm
Hoogte 327
Leeggewicht 3680 kg
Rijklaar gewicht 3778 kg
Max. toelaatbaar gewicht 5000 kg
Laadvermogen 1222 kg

Indelingen

Bed
Alkoofbed Dwarsbed Slaapbank
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Ga er met het hele gezin op uit en kies voor deze praktische Dethleffs Trend 7877 -2. Deze alkoof-kampeerwagen heeft een lengte van 8 meter 60 en biedt een slaapplaats aan 6 personen. Heel veel daglicht en een heerlijk gevoel van ruimte beleeft u bovendien in deze camper, dankzij het fraai geintegreerde panoramadak. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Dethleffs camper niet deren, het is er prima tegen bestand. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze camper, het laadvermogen bedraagt namelijk 1.222 kilo.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en ABS.

De riante rondzit is ideaal om aan het einde van de rit gezellig te eten en te drinken. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Voor het opbergen van uw voorraad is er een apothekerskast aanwezig. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De camper beschikt over hoogwaardige isolatie, die gecombineerd met de kachel voor een behaaglijk warm interieur van de camper zorgt. U kunt met deze camper als u wilt op wintersportvakantie.

De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Dethleffs Trend 7877 -2 bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, indirecte verlichting, leeslampjes, een buitenlamp, een lader en lichtmetalen velgen.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Dethleffs Trend 7877 -2 kennis te maken.
Lees meer

Contact

Dethleffs Trend 7877 - automaat, dubbele bodem

Camperhof

Nijverheidstraat 11

5317 NL, Nederhemert (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen