Algemeen

Merk Hymer
Model B568 PL
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2015
Modeljaar 2015
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 142.671 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Climate control
Cruisecontrol DAB-radio Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Turbo diesel Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Garage Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Techniek en veiligheid
Omvormer Serviceluik
Slaapcomfort
Bedbodem schotelveren Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Leeggewicht 2900 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Alkoofbed Bovenbed Hefbed Lengtebed Vast bed
Zit
L-zit Zijzitgroep
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 190 cm
1-persoonsbed 80 cm x 190 cm
2-persoonsbed 140 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor bezichtigingen graag eerst even contact opnemen of de camper aanwezig is (ivm verhuur)

Deze camper is ook te huur , de oplevering is in overleg.

Deze complete Hymer B568 PL uit het jaar 2015 is een goed uitgeruste integraal-kampeerwagen, die een slaapplaats biedt aan 4 personen. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Door de ruime en comfortabele L-zit nodigt de camper uit voor gezellige avonden. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. Het handige bovenbed biedt u een extra slaapplek voor uw kind. In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De prima isolatie waar deze camper van is voorzien, waarbij de kachel zorgt dat als het buiten koud is, het in de camper toch lekker warm is zodat er ook in de winter mee kan worden gekampeerd.

Door de aanwezige audio-installatie en televisie, heeft u uw favoriete muziek en programma's binnen handbereik. U kunt op vakantie ook de Nederlandse televisieprogramma's ontvangen, de camper is uitgerust met een vaste schotelantenne en decoder. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel, de buitenlamp en de omvormer onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Past deze Hymer B568 PL helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Lees meer

Contact

Hymer B568 PL

Mobile Home Repairs

Noordeindseweg 334

2651 LM, Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen