Algemeen

Merk Chausson
Model First Line
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2023
Modeljaar 2023
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 170 pk
Euro-klasse 6d
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
100% LED verlichting 16inch velgen Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Garage bergruimte Hagelbestendig dak Hordeur
Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes USB aansluiting leefruimte Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Navigatie
Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Lader Serviceluik Technibox Voorbereiding zonnepaneel
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Radio/TV
Antenne-voorbereiding TV-voorbereiding
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 659 cm
Breedte 210 cm
Hoogte 275
Stahoogte 195 cm
Rijklaar gewicht 2642 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Dwarsbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Halve treinzit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 82 cm x 198 cm
1-persoonsbed 82 cm x 193 cm
2-persoonsbed 200 cm x 193 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de reislustige vakantieganger is deze Chausson First Line 697 S een heerlijk vakantiehuis. De camper heeft een maximaal gewicht van 3500 kg, mag dus worden bestuurd met een klein rijbewijs, en telt 2 slaapplaatsen. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Chausson camper hagelbestendig. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Ford. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 2-pits kooktoestel. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

De twee enkele bedden zorgen voor een gemakkelijke instap. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

In een warm klimaat zorgt de airco voor de nodige verkoeling. De zeer goede isolatie van deze camper, die bovendien is voorzien van een kachel. zorgt voor een warme camper tijdens koude dagen. Hierdoor is de camper ook prima geschikt voor winterkamperen.

Met de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper naar uw favoriete muziek luisteren. Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Als opvallende, aanvullende kenmerken noemen wij graag nog de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de buitenlamp en de lader.

Bent u geïnteresseerd in deze Chausson First Line S697 Automaat? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Campercasa Camper is een allround camperbedrijf en importeerd de merken Challenger, Chausson en Itineo. van deze merken hebben wij altijd een aantal modellen in onze showroom.
Daarnaast verhuren wij ruim 30 campers van deze merken.
Hierdoor is het ook mogelijk om de camper welke u op het oog heeft uit te proberen. tevens hebben wij aan het eind van het huurseizoen zo'n 10 van deze verhuurcampers beschikbaar voor de verkoop.
Ook kunt bij ons terecht voor service, reparatie, onderhoud en het opbouwen van accessoires.
Wij zijn een Bovag erkend bedrijf met reeds vele jaren ervaring.
Lees meer

Contact

Chausson First Line 697 S Compact enkel bedden S697

CamperCasa camperverhuur en verkoop

Noordervaart 176

1841 JD, Stompetoren (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen