Algemeen

Merk Rapido
Model Premium
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 13.445 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Navigatie
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Panoramadak
Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming
Techniek en veiligheid
Lader Veiligheidssloten Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 748 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 287
Rijklaar gewicht 3080 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 420 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Vast bed
Zit
Treinzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Bekijk deze Rapido Premium 696 F uit het jaar 2018 eens van dichtbij. Hij beschikt over bijzonder veel ruimte en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Heel veel daglicht en een heerlijk gevoel van ruimte beleeft u bovendien in deze camper, dankzij het fraai geintegreerde panoramadak. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Rapido camper geen zorgen te maken over hagelschade. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze camper is gemonteerd.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten, drinken, lezen en borrelen wordt gevormd door de treinzit. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Heerlijk naar muziek luisteren tijdens uw vakantie, dat kan in deze camper dankzij de ingebouwde audio-installatie. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Aanvullend worden nog de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de buitenlamp en de lader onder de aandacht gebracht.

Wilt u meer informatie over deze Rapido Premium 696 F? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Lees meer

Contact

Rapido Premium 696 F Queensbed, hefbed

Camperhof

Nijverheidstraat 11

5317 NL, Nederhemert (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen