Algemeen

Merk Adria
Model Matrix Plus
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 46.151 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Navigatie Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Lader Rookmelder
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 750 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 282
Leeggewicht 3030 kg
Rijklaar gewicht 3110 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 390 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Slaapbank
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Bekijk deze Adria Matrix Plus 670 SC uit het jaar 2019 eens van dichtbij. Hij beschikt over bijzonder veel ruimte en biedt een slaapplaats aan 5 personen. Het panoramadak zorgt, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Adria camper een hagelbestendig dak.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

In de gezellige rondzit waarmee de camper is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. De apothekerskast is perfect om al uw etenswaren overzichtelijk in op te bergen. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een ruime doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. De zeer goede isolatie van deze camper, die bovendien is voorzien van een kachel. zorgt voor een warme camper tijdens koude dagen. Hierdoor is de camper ook prima geschikt voor winterkamperen.

Luisteren naar uw favoriete muziek wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde audio-installatie. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Om er onafhankelijk en flexibel op uit te kunnen, zullen de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp, de lader en de rookmelder u zeker van dienst zijn.

Past deze Adria Matrix Plus 670 SC helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Lees meer

Contact

Adria Matrix Plus 670 SC 5 persoons, dak airco

Camperhof

Nijverheidstraat 11

5317 NL, Nederhemert (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen