Dethleffs Globebus T6 automaat Fiat 140pk

Diesel Automaat 2021 21.307 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Camper Talsma B.V.

Algemeen

Merk Dethleffs
Model Globebus
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2021
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 21.307 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Navigatie
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Koelkast Vriesvak
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Radio/TV
Televisiebeugel
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 698 cm
Breedte 219 cm
Hoogte 281
Leeggewicht 2820 kg
Rijklaar gewicht 2964 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Dethleffs Globebus eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 2 personen. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Dethleffs camper niet deren, het is er prima tegen bestand. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige fietsenrek gebruik maken.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

Door de ruime en comfortabele L-zit nodigt de camper uit voor gezellige avonden. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast (120 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Wilt u meer informatie over deze Dethleffs Globebus? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Camper Talsma: Een jong bedrijf waar u zich welkom voelt. Door de almaar groeiende markt en onze passie voor campers zijn wij Camper Talsma gestart.
Een vertrouwd adres voor al uw wensen op campergebied.


Wij staan bekend om onze grote klantgerichtheid & daarmee klanttevredenheid.
U bent namens al onze collega’s van harte uitgenodigd in onze prachtige showroom te Dronryp.
Lees meer

Contact

Dethleffs Globebus  T6 automaat Fiat 140pk

Camper Talsma B.V.

De Alde Mar 26

9035 VP, Dronryp (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen