Dethleffs Jubivan Compact 75

Diesel Handgeschakeld 2006 92.690 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar Salland en Twente

Algemeen

Merk Dethleffs
Model Jubivan
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2006
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 125 pk
Kilometerstand 92.690 km
Euro-klasse 3
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Combicassettes Dakluik Dakluik heki Fietsenrek Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Reservewiel Rookmelder Veiligheidssloten
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren Matras traagschuim
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 599 cm
Breedte 213 cm
Hoogte 274
Stahoogte 190 cm
Leeggewicht 2580 kg
Rijklaar gewicht 2680 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 820 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Middendinette Rondzit Standaardzit
Bed
Dwarsbed Vast bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

STOERE BIJZONDER MOOIE EN GOEDE DETHLEFFS JUBIVAN 75 Compact met een zeer fijne en krachtige FORD motor uit het nog goede bouwjaar. Deze camper valt op door zijn prachtige donkerrode cabine en mooie lichtmetalen zwarte velgen. Een lust voor het oog en dat is eens wat anders dan wit.

Deze Dethleffs is inmiddels gekeurd door Camperhost uit Deventer (aankoopkeuring) het keuringsrapport ziet er goed uit en is uiteraard ter inzage. Deze genoemde JUBIVAN is een speciale 75 jaars uitvoering en dat zie je bijvoorbeeld aan de mooie luxe bekleding. 

De kilometerstand zit nog onder de 100.000 en dat is voor een FORD motor van dit type met 92 KW en een cilinderinhoud van 1998 CC en dus 125 PK zeer weinig. De APK is nog geldig tot 10 juli 2022.

Er is door de huidige eigenaar een Maxxfan in geplaatst. Dit transparante Deluxe dakluik met ventilator kan worden gebruikt voor zowel luchttoevoer als luchtafvoer in de leef/cabine ruimte. Het grote voordeel ten opzichte van een airco is dat deze Maxxfan geruisloos draait met een afstandsbediening en 10 verschillende standen. Dat komt een prettige nachtrust ten goede met aanwezig een zo goed als nieuwe TOPPER.

Stoer en compact is deze prachtige Dethleffs zeker met een lengte van 6 meter, past in een normaal parkeervak en op de meeste opritten naast de woning. Een hele prettige achteruitrijcamera met groot scherm en zeer duidelijk beeld, top!

Is er ook een min puntje aan deze mooie camper? Ja een klein puntje is dat er wat hageldeukjes op de achterwand aanwezig zijn maar dat doet aan deze prachtige halfintegraal niets af. Voor de rest kunt u zo de weide wereld in want de fietsdrager is aanwezig en niet te vergeten een reservewiel ontbreekt niet.

Dan zou ik adviseren: aftanken, watertank vullen, koelkast laden, vriesvak inpakken, en lekker gaan en staan waar u maar wilt. Ooja vergeet niet een goede fles wijn en een lentebok biertje mee te pakken.

Bent u enhousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met Bert Keukenkamp via 0630989042 of mail naar: bkeukenkamp@campermakelaar.nl

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en een RDW controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn te vinden op onze website:
www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/ 
Lees meer

Contact

Dethleffs Jubivan  Compact 75

Campermakelaar Salland en Twente

Korenstraat 38

8102 BB, Raalte (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen