Algemeen

Merk Sun Living
Model S
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2023
Modeljaar 2022
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 1 km
Euro-klasse 6d
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
16"aluminium velgen voor H chassis 43H breedspoor chassis ABS Airbag(s) Black pakket met o.a. velgen Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. centrale bekerhouder Cruisecontrol Dagrijverlichting
Dagrijverlichting LED Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Euro 6D motor Garageverlichting Led achterlichten Led koplampen Lederen stuur en versnellingspook Lederen stuur met radio- en telefoonbediening Spatlappen achter Spatlappen voor Stabilisatiesteunen achter Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verduistering Cabine Plissee
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Captainchairs met armleuningen, draaibaar Combicassettes Dakluik groot Garagedeur Links Garagedeur Rechts Hagelbestendig dak Hordeur Led ambiance verlichting LED-verlichting
Leeslampjes Luifel Panoramadakraam boven cabine Raam in opbouwdeur
Keuken
Aes koelkast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Centrale verwarming Elektrische vloer bijverwarming Truma 6 E Vloerverwarming
Slaapcomfort
Comfortzone matras Lattenbodem Matras traagschuim
Radio/TV
Antenne-voorbereiding USB-oplaadpunt

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 287
Stahoogte 210 cm
Leeggewicht 2990 kg
Rijklaar gewicht 3090 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 410 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Lengte bedden
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Halve treinzit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 4 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 75 cm x 210 cm
1-persoonsbed 75 cm x 210 cm
1-persoonsbed 125 cm x 190 cm
1-persoonsbed 95 cm x 210 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze bijzondere, ruim opgezette Sun Living S 70 SL familiecamper uit 2023 heeft een lengte van 6 meter 99 en is geschikt voor chauffeurs met een B-rijbewijs. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Sun Living camper hagelbestendig.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met automatische versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare spiegels en elektrisch bedienbare ramen.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De 10 liter boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast (142 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De vloerverwarming zorgt ervoor dat de camper op een comfortabele wijze kan worden verwarmd.

De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Om er onafhankelijk en flexibel op uit te kunnen, zullen de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de antennevoorbereiding en de buitenlamp u zeker van dienst zijn.

Wilt u meer informatie over deze Sun Living S 70 SL? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Stam in Dreumel is de Adria en Sun Living dealer voor midden Nederland, gelegen in het land van Maas en Waal (onder Tiel en op 20 minuten vanaf Nijmegen en Den Bosch).
Lees meer

Contact

Sun Living S 70 SL Automaat

Stam Campers BV

Van Heemstraweg 128 F 01

6621 KL, Dreumel (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen