Rapido 8096 DF Nu binnen in Nieuwegein

Diesel Handgeschakeld 2020 11.510 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Holtkamp - West B.V.

Algemeen

Merk Rapido
Model 8096 DF
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 11.510 km
Euro-klasse 6d-Temp
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) ALKO chassis ASR Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Dubbele bodem Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik heki Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting LED dagrijverlichting Leeslampjes Luifel
Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie
Techniek en veiligheid
Serviceluik Zonnepaneel
Verwarming
Circulatie-verwarming Combi 6 EH
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 749 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 289
Rijklaar gewicht 3070 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3650 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Bed
Queensbed

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 160 cm x 196 cm
2-persoonsbed 140 cm x 191 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Bekijk deze jonge Rapido 8096 DF, gebouwd in het jaar 2020, eens van dichtbij. De kampeerwagen heeft nog een heel leven voor zich, beschikt over bijzonder veel ruimte en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Rapido camper niet deren, het is er prima tegen bestand. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en ABS.

Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 2-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Ook op vakantie hoeft u uw favoriete televisieprogramma′s niet te missen. Deze camper heeft namelijk ook een televisie. Televisie kijken kan ook op vakantie. De camper beschikt over een complete satellietontvanger met vaste schotelantenne. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Wilt u meer informatie over deze Rapido 8096 DF? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

U bent weer welkom in onze showroom.

U kunt ons gewoon weer bezoeken, een afspraak maken is niet meer nodig! U bent van harte welkom om weer een kijkje te komen nemen in onze showroom. Wij handhaven de richtlijnen van het RIVM en alles is ingericht om uw veiligheid te waarborgen.


Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830


Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot en met 16:00 uur.
Lees meer

Contact

Rapido 8096 DF  Nu binnen in Nieuwegein

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen