Algemeen

Merk Rapido
Model Le Randonneur
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2016
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 25.483 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) ASR Audioinstallatie Breedspoor Chassis Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak mogelijk Verlaagde instap Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Horren en verduisteringsgordijnen Huishoudaccu
Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Koelkast Ladekast Oven Spoelbak Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Radio/CD Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Koolmonoxide-melder Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 700 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 275
Stahoogte 198 cm
Leeggewicht 3050 kg
Rijklaar gewicht 3150 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Vrijstaand bed Zitgedeelte om te bouwen naar slaapplaatsen
Zit
Halve treinzit Zij bank
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 130 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Rapido Le Randonneur 680 eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door het fraaie panoramadak heeft u in deze camper altijd voldoende daglicht, ook als het buiten wat minder licht is. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Rapido camper hagelbestendig. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De reis verloopt soepel, dankzij de duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. De keuken van deze Rapido is luxe uitgevoerd. U treft er ondermeer een afzuigkap voor een goede afvoer van kook- en bakluchtjes. Tevens is er een oven, zodat u dagelijks verse broodjes kunt afbakken. De XL koelkast (150 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Het queensbed dat vrijstaat van de wanden geeft het gevoel van luxe en ruimte. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Deze camper heeft een televisie en een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren of tv kunt kijken. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een vaste schotelantenne. U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepanelen. De afwerking van deze volwaardige camper wordt verder mede bepaald door de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de televisiebeugel, de buitenlamp en de koolmonoxidemeter.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Rapido Le Randonneur 680 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Lees meer

Contact

Rapido Le Randonneur 680

Boshuyscampers

Monseigneur Borretstraat 67

5375 AB, Reek (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen