Algemeen

Merk Elnagh
Model T-Loft
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2023
Modeljaar 2023
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 10 km
Euro-klasse 6d
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels ESP Lichtmetalen velgen
Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Turbo diesel Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik groot Dakluik heki Garage achter Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming Winterisolatie
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 745 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 295
Leeggewicht 2878 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Slaapbank
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

De Elnagh T-Loft 530 met lengtebedden en 9 traps automatische versnelling is onze beststeller. De Magnum en T-Loft modellen zijn recent door Elnagh volledig gerestyled en hebben nu een licht interieur met diverse warme kleuraccenten. Echt Italiaans design!

Naast de Elnagh T-Loft 530 verwachten wij ook nog de Elnagh T-Loft 532 met in de zithoek de nieuwe face-to-face indeling.

Deze camper is een van de laatste die nog wordt geleverd met de krachtige 160 pk. motor die inmiddels bij Fiat niet meer te bestellen is.

Van deze modellen staan meerdere campers in bestelling voor het huidige modeljaar. Door de bekende leveringsproblemen in de autoindustrie is nog niet bekend wanneer deze campers in 2023 binnenkomen. Neem contact op als u zo'n prachtige Elnagh T-Loft wilt reserveren.

Wilt u een jong gebruikte camper van dit model met meer dan 10.000 euro voordeel? Er gaan dit jaar weer nieuwe campers in de verhuur die u in het najaar tweedehands verkocht worden. Deze worden meestal in de maanden daarvoor al in de voorverkoop verkocht.

Kelgin Campers is dealer van Elnagh, één van de A-merken uit Italië. Elnagh heeft een lange traditie en valt op door zijn prachtige sfeervolle design.

Sinds 2008 worden vanuit de vestiging in Goes Elnagh campers verkocht en verhuurd. Sinds het voorjaar van 2021 was er een tweede vestiging in Scherpenzeel, meer centraal in het land, voor verkoop en service aan onze groeiende klantenkring uit heel Nederland. Deze is tijdelijk gesloten vanwege de openstaande vacature voor een campermonteur.

Contact

Elnagh T-Loft 530 - Lengtebedden - Automaat

Kelgin Campers

Dirk Dronkersweg 7

4462 GA, Goes (Zeeland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen