Algemeen

Merk Hymer
Model Exsis-T
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2016
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 35.166 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik groot Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Kluisje Lader Omvormer Serviceluik
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Centrale verwarming Kachel
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Leeggewicht 2740 kg
Rijklaar gewicht 2840 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 760 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Vast bed
Keuken
Middenkeuken
Zit
Middendinette
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Geniet van uw vakantie en ga eropuit met deze Hymer Exsis-T T 474, gebouwd in 2016. Deze kampeerwagen heeft een maximaal gewicht van 3500 kg en telt 4 slaapplaatsen. Door het riante laadvermogen van 760 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Om gezellig samen te kunnen zitten, eten en drinken is de camper voorzien van een comfortabele middendinette. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Kijken naar uw favoriete programma's of luisteren naar heerlijke muziek wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde audio-installatie en de aanwezige televisie. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een vaste schotelantenne. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Tijdbesparend en makkelijk is de Thüle cassetteluifel, welke snel is uit- en ingedraaid. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel en de buitenlamp.

Past deze Hymer Exsis-T T 474 helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Zeer mooie compacte Hymer camper!!

- Cassete luifel (thule)
- Achteruitrijcamera
- Tv + schotel (vast)
- Hordeur
- Zonnepaneel 
- Motor airco 
- Bearlock slot (goedgekeurd) 

Afleverpakket incl. 6 maanden Bovag garantie € 895,-
De camper wordt afgeleverd met Bovag garantie en complete onderhoudsbeurt.
Lees meer

Contact

Hymer Exsis-T 474 **VERKOCHT**

Peerdeman Caravancenter

Bedrijfsweg 8

1613 DX, Grootebroek (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen