Adria Coral XL Plus 670 SL Levelsysteem + dakairco

Diesel Automaat 2018 25.161 km 5 gordels
Verkocht

Aangeboden door Camperhof

Algemeen

Merk Adria
Model Coral XL Plus
Uitvoering Alkoof
Bouwjaar 2018
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 25.161 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen Luchtvering Navigatie Steunen elektrisch Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Imperiaal Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Oven Vriesvak
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Lader Rookmelder
Radio/TV
Schotel Televisie
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 736 cm
Breedte 238 cm
Hoogte 309
Rijklaar gewicht 3060 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 440 kg

Indelingen

Bed
Alkoofbed Lengtebed Slaapbank
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 210 cm x 205 cm
2-persoonsbed 140 cm x 210 cm
1-persoonsbed 85 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Maak eens kennis met deze Adria Coral XL Plus 670 SL, die is gebouwd in het jaar 2018. De alkoof-kampeerwagen heeft een toelaatbaar gewicht van 3500 kg en beschikt over 5 slaapplaatsen. Een B-rijbewijs volstaat dus in dit geval. Door de aanwezigheid van het royale, zonnige panoramadadak is er altijd veel daglicht in de camper aanwezig. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Adria camper hagelbestendig. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Met de elektrische steunen is deze camper moeiteloos waterpas te stellen.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, luchtvering en stuurbekrachtiging.

De gezellige en handige rondzit waar de camper over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. Adria heeft de luxe uitgevoerde keuken van deze camper voorzien van een afzuigkap, voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte, en van een oven, zodat u s ochtends verse broodjes op tafel heeft. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

In een warm klimaat zorgt de airco voor de nodige verkoeling. Door de winterisolatie van deze camper en de aanwezigheid van een kachel beschikt u over een lekker warme camper tijdens winterse dagen. Dit maakt deze camper ook geschikt voor wintersportvakanties.

U kunt in de camper ook gewoon tv kijken of muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. Tenslotte is er ook een schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp, het imperiaal en de lader niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Past deze Adria Coral XL Plus 670 SL helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Lees meer

Contact

Adria Coral XL Plus 670 SL Levelsysteem + dakairco

Camperhof

Nijverheidstraat 11

5317 NL, Nederhemert (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen