Volkswagen T5 Highline - Automaat

Diesel Automaat 2013 153.200 km 5 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar Flevoland - Noord Holland

Algemeen

Merk Volkswagen
Model T5
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2013
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 153.200 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Touchscreen Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Combicassettes Dimmer Hefdak Huishoudaccu Indirecte verlichting LED interieur verlichting Leeslampjes Verduistering cabine
Radio/TV
Apple Car Play Aux Bluetooth CD DVD USB
Techniek en veiligheid
Handsfree carkit Omvormer Reservewiel Zonnepaneel
Keuken
Gascomfoor Ladekoelkast Spoelbak-kraan
Verwarming
Standkachel Winterisolatie
Sanitair
Douche Schoonwatertank (vast)
Slaapcomfort
Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 499 cm
Breedte 190 cm
Hoogte 210
Stahoogte 220 cm
Leeggewicht 1876 kg
Rijklaar gewicht 1976 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3000 kg
Laadvermogen 1124 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefdak met tweepersoonsbed Lengtebed Tweepersoons slaapbank
Zit
Draaibare cabinestoelen Driezitsbank met gordels
Keuken
Middenkeuken

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 120 cm x 200 cm
2-persoonsbed 120 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Exclusief luxe Volkswagen T5 Highline buscamper met een compleet nieuwe trendy inrichting. Professioneel ingebouwd met gebruik van uitsluitend moderne hoogwaardige materialen en techniek. Voorzien van 5 gordelplaatsen en 4 slaapplaatsen.

Met een ruime zitgroep voor vijf personen, bestaande uit de driezitsbank, twee draaibare luxe cabinestoelen i.c.m. een verstelbare uitneembare tafel en met dimmer uitgevoerd LED licht, is deze T5 Highline sfeervol en ruim van opzet.

De verwarming wordt verzorgt door een origineel door Volkswagen standaard geleverde stand kachel. De wagen is rondom geïsoleerd, dus ook voor de koudere periodes is deze camper meer dan geschikt.  

Deze origineel Nederlandse wagen met NAP lage kilometerstand is opnieuw in de originele kleur gespoten en motorisch grondig gecheckt. Deze T5 Highline verkeerd in nieuwstaat en is naast als camper, natuurlijk ook prima en voordelig voor woon/werkverkeer of als rijdend kantoor te gebruiken en met de automatische versnelling een genot om in te rijden.

De drie persoons achterbank wordt eenvoudig uitgeschoven en neergeklapt voor het in een handomdraai creëren van een riant twee persoons bed. Onder dit bankbed is een ruime koellade ingebouwd welke desgewenst op de hoogste stand ook als vriezer gebruikt kan worden. Een tweede slaapplaats voor twee personen wordt geboden in het bovenliggende slaap hefdak.  

Voor meer opbergruimte zijn aan de rechterzijde van het interieur diverse kasten en opbergvakken gesitueerd, voorzien van praktische binnenverlichting.

Het gehele interieur is uitgevoerd met sfeervolle en zelfs dim LED verlichting. Aan de onderzijde van de kitchenette is de verlichting stijlvol weggewerkt, welke bij het openen van de schuifdeur automatisch word ingeschakeld ter ondersteuning bij het instappen. De ramen van de leefruimte zijn allen voorzien van combi Rollo plissé/hor systemen.

De kitchenette is uitgevoerd met een twee pits gaskomfoor met elektronische ontsteking en uiteraard een RVS spoelbak en waterkraan met onderliggend handige kastruimte en opbergvakken.

Deze camper is voorzien van twee zonnepanelen om de krachtige huishoudaccu continu op niveau te houden. Voor de onafhankelijke 230 volt voorziening is gekozen voor een 2000 watt omvormer.

De buitendouche met een speciaal voor deze camper gemaakt douchegordijn, te bevestigen aan de openslaande achterklep biedt een extra wasgelegenheid om onderweg of op de camping even discreet op te frissen.

De chauffeur en bijrijder hebben de beschikking over een automatische versnellingsbak, gekoppeld aan een 140 pk sterke motor, airconditioning, Vanaf het stuur bediende boordcomputer en nieuw infotainment systeem met navigatie, radio, cd, dvd, bluetooth carkit en streaming mogelijkheid. Cruise control, En tevens een achteruitrijcamera.

De opties op deze VW T5 Highline camper zijn legio en teveel om op te noemen. Een compleet overzicht vindt u in het bijgaande overzicht met specificaties.

Deze VW T5 Highline camper is te bezichtigen in Lelystad.

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met onze makelaar in de regio Flevoland – Noord Holland, Richard van Tinteren.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website.

Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.
Lees meer

Contact

Volkswagen T5  Highline - Automaat

Campermakelaar Flevoland - Noord Holland

Binnendijk 54

8244 AH, Lelystad (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen