Weinsberg CaraCompact Pepper 130 PK /AD BLUE

Diesel Handgeschakeld 2017 51.000 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Cor Olie Recreatie

Algemeen

Merk Weinsberg
Model CaraCompact
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2017
Modeljaar 2017
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 51.000 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Radio/TV
Decoder Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Techniek en veiligheid
Omvormer Serviceluik
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 674 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 285
Leeggewicht 261 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Lengtebed
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Weinsberg CaraCompact een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2017 is geschikt voor 3 personen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Weinsberg camper niet deren, het is er prima tegen bestand. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze camper is gemonteerd. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

Het onderstel is van het merk Peugeot. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

De standaardzit biedt niet alleen de nodige zitgelegenheid, maar kan ook worden omgebouwd tot slaapplaats. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De 10 liter boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De ingebouwde koelkast (142 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de traagschuimmatrassen op de bedden. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

U profiteert elk seizoen van een aangenaam binnenklimaat, want de camper is goed geisoleerd en voorzien van kachel.

Door de aanwezige audio-installatie en televisie, heeft u uw favoriete muziek en programma's binnen handbereik. U kunt met de satellietontvanger en vaste schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Tijdbesparend en makkelijk is de Thüle cassetteluifel, welke snel is uit- en ingedraaid. De u geboden vrijheid en onafhankelijkheid wordt mede bewerkstelligd door de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de omvormer.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Weinsberg CaraCompact of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Mooie camper van Sept 2017 met 51000 km, direct leverbaar! met Oyster schotel met tv/Kopraam boven cabine/Plissee voorraam/Stoelverwarming /Euro 6 met AD Blue/Apk t/m Sept 2022/Hordeur/Dubbele garage deur/Pioneer Navigatie

Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Weinsberg CaraCompact  Pepper 130 PK /AD BLUE

Cor Olie Recreatie

Weg en Bos 1

2661 DG, Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen