Chausson Welcome 23

Diesel Handgeschakeld 2002 124.852 km 6 gordels
Verkocht

Aangeboden door Cor Olie Recreatie

Algemeen

Merk Chausson
Model Welcome
Uitvoering Alkoof
Bouwjaar 2002
Modeljaar 2002
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 125 pk
Kilometerstand 124.852 km
Aantal gordels 6
Aantal slaapplaatsen 6
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Fietsenrek Huishoudaccu Luifel
Onderstel/cabine
Audioinstallatie Camera Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Reservewiel Reservewiel-beugel Serviceluik
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast
Verwarming
Kachel Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 620 cm
Breedte 220 cm
Leeggewicht 2676 kg
Rijklaar gewicht 2776 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 824 kg

Indelingen

Bed
Alkoofbed Dwars stapelbed
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 6 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 160 cm x 200 cm
Stapelbed 80 cm x 210 cm
Stapelbed 80 cm x 210 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Ga er met het hele gezin op uit en kies voor deze praktische Chausson Welcome 23 uit het jaar 2002. Deze alkoof-kampeerwagen heeft een lengte van 6 meter 20 en biedt een slaapplaats aan maar liefst 6 personen. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Deze camper heeft een laadvermogen van 824 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Ford. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

U kunt gezellig plaatsnemen in de praktische standaardzit, die ook kan worden omgebouwd tot slaapplaats. Centraal in de camper bevindt zich de complete middenkeuken. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast (103 liter) is ruim genoeg voor al uw verse etenswaren.

In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

U kunt in deze camper heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de buitenlamp, de lader, de omvormer, het reservewiel en de reservewielbeugel, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Wilt u meer informatie over deze Chausson Welcome 23? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Deze camper heeft o.a.: 6 slaapplaatsen, 6 gordels, electrische opstap, radio/cd speler, fietsendrager voor 4 fietsen, achteruitrijcamera, steunpoten achter, cassetteluifel.

Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Chausson Welcome 23

Cor Olie Recreatie

Weg en Bos 1

2661 DG, Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen