Adria Coral 680 SP

Diesel Handgeschakeld 2007 92.500 km 5 gordels
Verkocht

Aangeboden door Bens Campers en Caravan Service vof

Algemeen

Merk Adria
Model Coral
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2007
Modeljaar 2007
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 92.500 km
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Reservewiel Reservewiel-beugel Zonnepaneel
Verwarming
Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 739 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 280
Leeggewicht 2922 kg
Rijklaar gewicht 3022 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Kleine zit Treinzit
Bed
Dwarsbed Slaapbank Vast bed
Keuken
Middenkeuken

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 205 cm
2-persoonsbed 145 cm x 205 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom eens proefrijden in deze Adria Coral 680 SP MAXI chassi uit het jaar 2007, die plaats biedt aan 4 personen. De ruim opgezette kampeerwagen is maar liefst 7 meter 39 en beschikt over veel bergruimte. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering en stuurbekrachtiging.

De treinzit vormt niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar is ook een extra slaapgelegenheid. Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Ook heeft de camper een kleine zit, een prettige gelegenheid om rustig te lezen, te spelen of wat te drinken. De luxe en compleet uitgevoerde keuken van deze Adria heeft onder andere een afzuigkap en een oven, zodat u broodjes af kunt bakken en heerlijke ovengerechten kunt maken. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet.

Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De zeer goede isolatie van deze camper, die bovendien is voorzien van een kachel. zorgt voor een warme camper tijdens koude dagen. Hierdoor is de camper ook prima geschikt voor winterkamperen.

Kijkt u graag tv? Dat kan ook tijdens uw vakantie want deze camper heeft ook een televisie. U kunt op vakantie ook de Nederlandse televisieprogramma's ontvangen, de camper is uitgerust met een vaste schotelantenne en decoder. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepanelen. Als opvallende, aanvullende kenmerken noemen wij graag nog de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp, het reservewiel en de reservewielbeugel.

130 PK Maxi chassi 
16"inch wielen
reservewiel
cruiscontrol
Oyster automatische HD schotel
TV
2x zonpaneel
gasbakoven
groot be achter
grote garage met 2 grote garagedeuren
lage instap
gasbakoven
hagelbestendig dak
fietsendrager

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Adria Coral 680 SP kennis te maken.

* Hoewel wij onze advertenties met de grootste mogelijke zorg samen stellen kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in opties en/of andere ingevoerde gegevens. Gezien wij gebruikte voertuigen verkopen kunnen er ondanks onze precisie bij de inkoop gebruikssporen en/of beschadigingen zijn. Wij adviseren u dan ook om zaken die uw koop beslissing zouden kunnen beïnvloeden voor aankoop te controleren.
Lees meer

Contact

Adria Coral 680 SP

Bens Campers en Caravan Service vof

Hoefslag 7 a

5411LS, Zeeland (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen