Volkswagen T5 GP Two-Tone Buscamper

Diesel Handgeschakeld 2011 189.500 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar Flevoland - Noord Holland

Algemeen

Merk Volkswagen
Model T5 GP
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2011
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 189.500 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Carkit Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Touchscreen Trekhaak
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Fietsenrek Gordijnen vast Hefdak Huishoudaccu Indirecte verlichting LED interieur verlichting Leeslampjes
Techniek en veiligheid
Brandblusser Gaslekdetector Kluisje Koolmonoxide-melder Lader Omvormer
Radio/TV
Apple Car Play Aux Bluetooth CD USB
Keuken
Gascomfoor Ladekoelkast Spoelbak-kraan Uitschuifbaar werkblad
Verwarming
Standkachel Winterisolatie
Slaapcomfort
Extra topmatras Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 489 cm
Breedte 190 cm
Hoogte 198
Stahoogte 210 cm
Leeggewicht 1895 kg
Rijklaar gewicht 1995 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3000 kg
Laadvermogen 605 kg

Indelingen

Bed
Lengtebed Tweepersoons slaapbank
Zit
Draaibare cabinestoelen Tweezitsbank
Keuken
Middenkeuken

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 120 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Zeer mooie sportieve buscamper met strak, modern en vooral degelijk interieur.

Voorzien van nieuwe custom-made bekleding, op zowel de comfortabele cabinestoelen als ook op de hoogwaardige Rusty Lee’s Rock n Roll tweepersoons zit/slaapbank. In combinatie met het vakkundig vervaardigde en geïsoleerde camperinterieur, heeft u de beschikking over een volwaardige buscamper, die aan al uw maatstaven zal voldoen.

Het interieur biedt vier zitplaatsen (met autogordel) en een veelzijdig verstelbare grote tafel. Daarnaast is aan de binnenzijde van de schuifdeur opbergruimte gecreëerd voor een tweede opvouwbare buitentafel.

Uiteraard is er een complete kitchenette aanwezig met gaskomfoor, grote spoelbak met kraan en een ruime koellade onder de zit/slaapbank. De verstelbare tafel kan tijdens het koken als extra aanrecht gebruikt worden om meer werkruimte te creëren, maar kan ook naar buiten versteld worden voor extra ruimte bij het buiten koken. Naast diverse sterkstroom punten heeft u ook in de kitchenette de beschikking over een 220 v voorziening en twee USB oplaadpunten.

De onafhankelijke sterkstroom voorziening wordt verzorgt door een krachtige omvormer van 2000 watt, gekoppeld aan een sterke huishoudaccu waarvan de status is af te lezen op de Victron accu monitor. Eventueel kan een tweede huishoudaccu bijgeplaatst worden.

Chauffeur en bijrijder hebben de beschikking over airconditioning, touchscreen infotainmentsysteem met Apple Carplay + Android Auto, handsfree carkit, radio, bluetooth, Aux en CD/DVD. Elektrisch verstelbare spiegels en een achteruitrijcamera die ook tijdens het rijden zicht biedt op achterliggend verkeer.

De camper wordt bij stilstand verwarmt met een Webasto standkachel.

Alle technische voorzieningen in deze camper zijn op uiterst professionele wijze aangelegd en gefaciliteerd en laten qua gebruiksgemak niets te wensen over.

Ook op het onderhoud is door huidige eigenaar niets bespaard en heeft de wagen zowel bij aanschaf, als ook middels opvolgende onderhoudsbeurten al het nodige en zelfs preventief onderhoud ondergaan voor jaren zorgenloos camperplezier. De wagen wordt verkocht om reden van recent gewijzigde gezinssamenstelling waardoor behoefte is ontstaan aan een vijfde zitplaats. 

Deze wagen is in 2011 in Nederland nieuw op kenteken gezet en heeft een RDW aangemerkte logische kilometerstand.

Voor aflevering wordt de wagen voorzien van vier nieuwe banden.

Deze Volkwagen T5 GP is op afspraak te bezichtigen in Obdam (NH)

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met onze makelaar in de regio Flevoland – Noord Holland - Richard van Tinteren, via +31(0)6 390 630 75 of rvtinteren@campermakelaar.nl.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/

Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.
Lees meer

Contact

Volkswagen T5 GP  Two-Tone Buscamper

Campermakelaar Flevoland - Noord Holland

Binnendijk 54

8244 AH, Lelystad (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen