Benimar Tessoro 494 Hefbed + Queensbed

Diesel Handgeschakeld 2016 39.242 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Camperhof

Algemeen

Merk Benimar
Model Tessoro
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2016
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 155 pk
Kilometerstand 39.242 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming
Radio/TV
Schotel Televisie
Techniek en veiligheid
Lader Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 735 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 289
Rijklaar gewicht 3039 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 461 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Lengtebed
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 190 cm
2-persoonsbed 140 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom eens proefrijden in deze Benimar Tessoro 494 uit het jaar 2016, die plaats biedt aan 4 personen. De ruim opgezette kampeerwagen is maar liefst 7 meter 35 en beschikt over veel bergruimte. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Benimar camper een hagelbestendig dak. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze camper is gemonteerd.

De Ford-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Ford is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering en stuurbekrachtiging.

De camper heeft een gezellige rondzit die u ook om kunt bouwen tot slaapplaats. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Heerlijk naar muziek luisteren of tv kijken tijdens uw vakantie, dat kan in deze camper dankzij de aanwezige televisie en ingebouwde audio-installatie. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een schotelantenne. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. De gemonteerde zonnepanelen geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp en de lader.

Wilt u meer informatie over deze Benimar Tessoro 494? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Lees meer

Contact

Benimar Tessoro 494 Hefbed + Queensbed

Camperhof

Nijverheidstraat 11

5317 NL, Nederhemert (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen