Knaus Sky Wave 700 MEG Keurige camper

Diesel Handgeschakeld 2016 48.620 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Holtkamp - West B.V.

Algemeen

Merk Knaus
Model Sky Wave
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2016
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 48.620 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) ASR Camera Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Leer bekleed stuur Lichtmetalen velgen Navigatie
Radio bediening aan het stuur Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hordeur Huishoudaccu LED verlichting Luifel Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast
Radio/TV
Schotel Televisie
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Slaapcomfort
Lattenbodem
Verwarming
Kachel

Gewichten en maten

Totale lengte 740 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 289
Leeggewicht 2925 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Houdt u van rondreizen en van het buitenleven? Deze ruime, avontuurlijke Knaus Sky Wave 700 MEG is een ideale camper voor de gehele familie. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Een sfeervolle L-zit nodigt u uit voor de nodige gezellige uurtjes. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Om al uw etenswaren op te bergen is er een koelkast ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Als het wat kouder wordt, kunt u van de ingebouwde verwarming gebruik maken.

Met de televisie, waarmee deze camper is uitgerust, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete televisieprogramma′s kijken. Door de schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. U zult in deze camper dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Knaus Sky Wave 700 MEG bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank en lichtmetalen velgen.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Knaus Sky Wave 700 MEG of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

U bent weer welkom in onze showroom.

U kunt ons gewoon weer bezoeken, een afspraak maken is niet meer nodig! U bent van harte welkom om weer een kijkje te komen nemen in onze showroom. Wij handhaven de richtlijnen van het RIVM en alles is ingericht om uw veiligheid te waarborgen.


Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830


Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot en met 16:00 uur.
Lees meer

Contact

Knaus Sky Wave 700 MEG Keurige camper

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen