Challenger Graphite 367 GA enkele bedden

Diesel Handgeschakeld 2017 25.000 km
Verkocht

Aangeboden door Bens Campers en Caravan Service vof

Algemeen

Merk Challenger
Model Graphite
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2017
Modeljaar 2017
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 25.000 km
Euro-klasse 6

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes
Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Koolmonoxide-melder Veiligheidssloten Zonnepaneel
Keuken
Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
Kachel Ringverwarming
Slaapcomfort
Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 739 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 290
Leeggewicht 2981 kg
Max. toelaatbaar gewicht 35000 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Lengtebed
Zit
Dubbele standaardzit Treinzit
Keuken
Middenkeuken

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Houdt u van rondreizen en van het buitenleven? Deze ruime, avontuurlijke Challenger Graphite 367 GA is een ideale camper voor de gehele familie. Door de aanwezigheid van het royale, zonnige panoramadadak is er altijd veel daglicht in de camper aanwezig. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Challenger camper geen zorgen te maken over hagelschade. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten, drinken, lezen en borrelen wordt gevormd door de treinzit. Dankzij de dubbele standaardzit biedt de camper meer dan voldoende slaap- en zitgelegenheid. U kunt deze naar behoefte indelen. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

Door de aanwezige audio-installatie en televisie, heeft u uw favoriete muziek en programma's binnen handbereik. Tenslotte is er ook een vaste schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. De afwerking van deze volwaardige camper wordt verder mede bepaald door de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen.

Fiat ducato 150 PK
1e eigenaar
cruisecontrol
electrisch hefbed
LM Velgen
Enkele bedden
garage
2x zonnepaneel
oyster schotel
tv
Lift fietsendrager
extra luik achterzijde
hordeur
leder bekleding
PDC
Camera
motor airco
cabine blindering
Bearlock 

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

* Hoewel wij onze advertenties met de grootste mogelijke zorg samen stellen kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in opties en/of andere ingevoerde gegevens. Gezien wij gebruikte voertuigen verkopen kunnen er ondanks onze precisie bij de inkoop gebruikssporen en/of beschadigingen zijn. Wij adviseren u dan ook om zaken die uw koop beslissing zouden kunnen beïnvloeden voor aankoop te controleren.
Lees meer

Contact

Challenger Graphite 367 GA enkele bedden

Bens Campers en Caravan Service vof

Hoefslag 7 a

5411LS, Zeeland (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen