Dethleffs Globetrotter 5431 A Advantage NL CAMPER AIRCO

Diesel Handgeschakeld 2003 65.013 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Cor Olie Recreatie

Algemeen

Merk Dethleffs
Model Globetrotter
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2003
Modeljaar 2003
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 110 pk
Kilometerstand 65.013 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Imperiaal Ladder
Leeslampjes Luifel Topbox
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alarm Audioinstallatie Centr. deurvergr. afstandsb. Stuurbekrachtiging
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Reservewiel Reservewiel-beugel Serviceluik
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Schotel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 628 cm
Breedte 226 cm
Hoogte 317
Leeggewicht 2540 kg
Rijklaar gewicht 2640 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3300 kg
Laadvermogen 760 kg

Indelingen

Zit
Dubbele standaardzit Standaardzit
Bed
Alkoofbed Slaapbank
Sanitair
Hoek-opstelling
Keuken
Eindkeuken

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 155 cm x 210 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze bijzondere, ruim opgezette Dethleffs Globetrotter 5431 A familiecamper uit 2003 heeft een lengte van 6 meter 28 en is geschikt voor chauffeurs met een B-rijbewijs. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Dethleffs camper hagelbestendig. Door het handige fietsenrek kunt u uw fietsen eenvoudig meenemen op vakantie. Deze camper heeft een laadvermogen van 760 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere stuurbekrachtiging, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, ABS en airbags.

De camper heeft een dubbele standaardzit, zodat u over een flexibel in te delen zit- en slaapruimte beschikt. Om gezellig samen te kunnen zitten, eten en drinken is de camper voorzien van een praktische standaardzit. De keuken bevindt zich vlak bij de entree aan de achterzijde van de camper en beschikt over een spoelbak, 3-pits kooktoestel en kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook traagschuimmatrassen. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Door de ingebouwde audio-installatie heeft u uw favoriete muziek binnen handbereik. U kunt op vakantie ook de Nederlandse televisieprogramma's ontvangen, de camper is uitgerust met een vaste schotelantenne en decoder. Dankzij de hordeur heeft u in de camper geen last van vliegen en muggen. En als juist de vrijheid en onafhankelijkheid van het camperen u erg aanspreken, dan zorgen de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de buitenlamp, het imperiaal en de ladder ervoor dat deze camper volledig aansluit bij uw ideeën van vakantievieren.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Dethleffs Globetrotter 5431 A kennis te maken.

Van de zitgroep is een bed te maken van 180x210

Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.


Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Dethleffs Globetrotter 5431 A Advantage NL CAMPER AIRCO

Cor Olie Recreatie

Weg en Bos 1

2661 DG, Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen