Algemeen

Merk Bürstner
Model Ixeo IT
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2014
Modeljaar 2014
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 71.760 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel
Verduistering cabine
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Vriesvak
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Serviceluik Zonnepaneel
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 730 cm
Totale lengte 730 cm
Breedte 226 cm
Hoogte 280
Leeggewicht 2988 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 512 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 145 cm x 196 cm
1-persoonsbed 77 cm x 193 cm
1-persoonsbed 77 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Door het handige fietsenrek kunt u uw fietsen eenvoudig meenemen op vakantie. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.
Het onderstel is van het merk Fiat. De sterke 130 pk dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Zoals u leest heeft deze camper erg veel opties!!!

De ruime rondzit, waar het hele gezin gemakkelijk kan zitten zorgt voor hete optimale vakantie gevoel. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. De apothekerskast biedt u een fraaie opbergruimte voor al uw voorraad. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. Het hefbed heeft een lengte van 196 cm en is 145 cm breed. In de 2 lage!! aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. Het linker bed heeft een lengte van 200cm lang en is 77 cm breed. Het rechterbed heeft een lengte 193 cm en is ook 77 cm breed. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht. Dit zorgt ervoor dat de temperatuur overal gelijk in de camper is.

De audio-installatie en de aanwezige televisie in deze camper zorgen voor vele uurtjes onbezorgd kijk- en luisterplezier. Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Gratis winterstalling.
Bij de aankoop van een camper bij De Leukste Camper zit een gratis winter camperstallingsplaats voor de duur van deze winter inbegrepen. U hoeft zich dan geen zorgen te maken om een geschikte stallingsplaats te vinden voor uw camper. Wij stallen uw camper, ruim, vochtvrij en veilig.

Bij ons wordt een camper gewoon netjes afgeleverd, dus geen onnodige afleverkosten!
Elke camper boven de verkoopwaarde van 20.000,- euro wordt standaard afgeleverd met garantie, camper check, beurd, vervaning van banden en distrubutie die ouder zijn dan 5 jaar en een apk die ouder is dan 4 maanden.

Wij proberen de camper zo goed mogelijk te vertalen in de advertentie, maar een foutje kan zo gemaakt zijn. Hou er rekening mee dat een tv soms een update nodig heeft.

Bent u geïnteresseerd in deze prachtige Burstner Ixeo?
Wij ontvangen u van harte op ons bedrijf.
Lees meer

Contact

Bürstner Ixeo IT 739 Lage enkele bedden+hefbed

De Leukste Camper

Rozenbergerweg 1

8084 PG, 't Harde (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen