Hymer Tramp 598 GL Nieuwstaat compact

Diesel Handgeschakeld 2019 27.480 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Stam Caravans & Campers B.V.

Algemeen

Merk Hymer
Model Tramp
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 27.480 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare spiegels plisse verduistering cabine Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Fietsenrek Grote garage Hordeur Leeslampjes Luifel
Keuken
Boiler Koelkast L-keuken
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Ringverwarming Winterisolatie
Techniek en veiligheid
Zonnepaneel

Gewichten en maten

Lengte opbouw 699 cm
Totale lengte 699 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 290
Stahoogte 205 cm
Leeggewicht 2970 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Vrijstaand bed
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Geniet van uw vakantie en ga eropuit met deze Hymer Tramp 598 GL, gebouwd in 2019. Deze kampeerwagen heeft een maximaal gewicht van 3500 kg en telt 4 slaapplaatsen. Door het handige fietsenrek kunt u uw fietsen eenvoudig meenemen op vakantie.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

Door de ruime en comfortabele L-zit nodigt de camper uit voor gezellige avonden. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast is ruim genoeg voor al uw verse etenswaren.

Het vrijstaande queensbed biedt u alle ruimte en is tevens goed toegankelijk voor het in-en uitstappen. Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel.

U profiteert elk seizoen van een aangenaam binnenklimaat, want de camper is goed geisoleerd en voorzien van ringverwarming.

U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Om er onafhankelijk en flexibel op uit te kunnen, zullen de vaste afvalwatertank, de leeslampjes en de buitenlamp u zeker van dienst zijn.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Hymer Tramp 598 GL of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Deze gegevens worden met zorg samengesteld. Fouten zijn echter niet uit te sluiten. Controleer gegevens die uw aankoop zouden kunnen beïnvloeden!
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact

Hymer Tramp 598 GL Nieuwstaat compact

Stam Caravans & Campers B.V.

Noorderbreedte 24

8081 PX, Elburg (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen