Hymer B694

Diesel Handgeschakeld 2007 105.000 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Boshuyscampers

Algemeen

Merk Hymer
Model B694
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2007
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 105.000 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alko onderstel Audioinstallatie Breedspoor Chassis Cabine airco Camera Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Elektrische opstap Maxi chassis 16 inch wielen Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak mogelijk Twee huishoud accu\'s Verlaagde instap Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dubbel bodem Fietsenrek Garage XL Hordeur Horren en verduisteringsgordijnen Huishoudaccu
Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Spoelbak Vriesvak
Techniek en veiligheid
Kluisje Omvormer Reservewiel Serviceluik Zonnepaneel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 720 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 295
Stahoogte 195 cm
Leeggewicht 2990 kg
Rijklaar gewicht 3090 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Kleine zit
Bed
Dwarsbed Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 200 cm
2-persoonsbed 135 cm x 195 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze zeer ruim opgezette Hymer B694 familiecamper uit 2007 heeft een lengte van wel 7 meter 20. Het zal de avontuurlijke kampeerder in deze integraal-camper aan niets ontbreken. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, cabineverduistering en stuurbekrachtiging.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De camper heeft een kleine zit, een prettige gelegenheid om rustig te lezen, te spelen of wat te drinken. De luxueuze keuken van deze Hymer is geheel compleet uitgevoerd, met ondermeer een afzuigkap voor het afvoeren van de kook- en bakluchtjes en met een oven om verse broodjes te bakken en ovenschotels te bereiden. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

In een warm klimaat zorgt de airco voor de nodige verkoeling. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Met de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper naar uw favoriete muziek luisteren. Daarnaast biedt de televisie ook nog eens talloze programma's. U kunt met de satellietontvanger en vaste schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. De gemonteerde zonnepanelen geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. Als opvallende, aanvullende kenmerken noemen wij graag nog de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de omvormer.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Hymer B694 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wij rekenen geen rijklaarmaakkosten.
Deze camper wordt afgeleverd inclusief een nieuwe APK, en onze campercheck

Met de grootste zorg stellen wij de advertenties samen, u kunt echter geen rechten ontlenen aan de inhoud. Type-, druk-, prijs- en uitvoeringsfouten voorbehouden
Lees meer

Contact

Hymer B694

Boshuyscampers

Monseigneur Borretstraat 67

5375 AB, Reek (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen