Benimar Tessoro 463 Cocoon Lengtebed + Hefbed

Diesel Handgeschakeld 2017 31.264 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Camperhof

Algemeen

Merk Benimar
Model Tessoro
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2017
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 170 pk
Kilometerstand 31.264 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel
Verduistering cabine Voortent
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Alarm Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Koolmonoxide-melder Lader Reservewiel Reservewiel-beugel Rookmelder Zonnepaneel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekoelkast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Ultraheat
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 748 cm
Breedte 233 cm
Hoogte 289
Rijklaar gewicht 3099 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 401 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Lengtebed
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 215 cm x 190 cm
2-persoonsbed 140 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Geniet van uw vakantie en ga eropuit met deze Benimar Tessoro 463, gebouwd in 2017. Deze kampeerwagen heeft een maximaal gewicht van 3500 kg en telt 4 slaapplaatsen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Benimar camper niet deren, het is er prima tegen bestand. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering en stuurbekrachtiging. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

De ruime rondzit, waar deze camper over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. De aparte bedden bieden een makkelijke instap en een slaapgelegenheid voor 2 personen. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Ook tijdens uw vakantie kunt u heerlijk televisie kijken. Deze camper is namelijk uitgerust met een televisie. Door de schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Deze camper is voorzien van een zo goed als nieuwe voortent. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepanelen. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp, de lader en de lichtmetalen velgen zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Benimar Tessoro 463 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Lees meer

Contact

Benimar Tessoro 463 Cocoon Lengtebed + Hefbed

Camperhof

Nijverheidstraat 11

5317 NL, Nederhemert (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen