Bürstner Nexxo Time T 685 Queensbed

Diesel Handgeschakeld 2014 36.912 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Camper Centrum Wezep

Algemeen

Merk Bürstner
Model Nexxo Time T
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2014
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 36.912 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Navigatie Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Verwarming
Ringverwarming

Indelingen

Bed
Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Halve treinzit

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 148 cm x 198 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

U zult de gemakkelijk instap van dit vrijstaande queensbed zeker waarderen. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.


In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.


Contact

Bürstner Nexxo Time T 685 Queensbed

Camper Centrum Wezep

Rondweg 36

8091 XB, Wezep (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen