verkocht
Bekijk nog meer foto's (9)
- deel deze kampeerauto -
- aangeboden door -
Bosma Campers
Klik hier voor meer informatie
Moncayo Halcon 600 Compact Vast Bed 2001
Half IntegraalBouwjaar 20014 slaapplaatsenRijbewijs BHandgeschakeld
Algemeen
Type: Half IntegraalBouwjaar: 2001Transmissie: HandgeschakeldBrandstof: DieselKilometerstand: 114.000 km.Vermogen: 128 pk.Ex verhuur: NeeRijbewijs: BMerk auto: Fiat ducato 2800 jtd 128 pk
Maten
Totale lengte: 600 cm.
Gewichten
Max toel. gewicht: 3500 kg.
Slapen
Slaapplaatsen: 4
Accessoires
Onderstel/cabineBagageruimteHuishoudaccuKeukenBoilerKoelkastVriesvakSanitairDoucheToilet/WasruimteExterieur/InterieurFietsenrekLuifelVerwarmingKachelRingverwarmingRadio/TVTelevisie
Indeling
BedFrans bedKeukenMiddenkeukenZitStandaardzit
Omschrijving
Kom deze Moncayo Halcon 600 eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken.

De standaardzit biedt niet alleen de nodige zitgelegenheid, maar kan ook worden omgebouwd tot slaapplaats. De complete keuken is in het midden van de camper geplaatst. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

U kunt ook tijdens de vakantie naar uw favoriete televisieprogramma’s kijken, dankzij de aanwezige televisie.

Wilt u meer informatie over deze Moncayo Halcon 600? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Aangeboden door:
Bosma Campers
Westelijke Doorsnee NZ
7881 PE, Emmercompascuum
Naar boven