Mobilvetta Manitoba Silver P600

Diesel Handgeschakeld 2009 36.265 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Caravan Centrum Waterland

Algemeen

Merk Mobilvetta
Model Manitoba Silver P600
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2009
Modeljaar 2009
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 158 pk
Kilometerstand 36.265 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie
Stuurbekrachtiging Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Ladder Luifel
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Omvormer Reservewiel Serviceluik
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren
Verwarming
Kachel Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 717 cm
Leeggewicht 2970 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Dwarsbed

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Bekijk deze Mobilvetta Manitoba Silver P600 uit het jaar 2009 eens van dichtbij. Hij beschikt over bijzonder veel ruimte en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Mobilvetta camper een hagelbestendig dak. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Om gezellig samen te kunnen zitten, eten en drinken is de camper voorzien van een praktische standaardzit. Mobilvetta heeft de luxe uitgevoerde keuken van deze camper onder andere voorzien van een afzuigkap voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en pocketveringmatrassen, zeker niet ontbreken. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie, kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren en uw favoriete tv programma's kijken. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een schotelantenne. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel, de buitenlamp en de ladder.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Mobilvetta Manitoba Silver P600 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Camper is voorzien van nieuwe banden.
Lees meer

Contact

Mobilvetta Manitoba Silver P600

Caravan Centrum Waterland

Polderweg 18

1446 AA, Purmerend (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen