Algemeen

Merk Eura Mobil
Model Profila RS
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 18.520 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik heki Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Panoramadak
Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren
Verwarming
Kachel Ringverwarming
Techniek en veiligheid
Serviceluik

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 289

Indelingen

Zit
Halve treinzit L-zit
Bed
Frans bed Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Hoek-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 135 cm x 190 cm
2-persoonsbed 140 cm x 186 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete kampeerwagen is van het merk Eura Mobil. Deze camper geeft u bovendien een extra gevoel van ruimte en licht, gerealiseerd door het fraaie, zonnige panoramadak. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering en stuurbekrachtiging. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. Door de ruime en comfortabele L-zit nodigt de camper uit voor gezellige avonden. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

De camper is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de pocketveringmatrassen op de bedden. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

U kunt in deze camper gewoon tv kijken of heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een vaste schotelantenne. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Thüle cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp, de lichtmetalen velgen en de rookmelder niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Past deze Eura Mobil Profila RS 675 SB helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Lees meer

Contact

Eura Mobil Profila RS 675 SB zeer nette camper

Rexim Campers

Goorsestraat 122 124

7482 CL, Haaksbergen (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen