Sunlight T64 met Sat tv

Diesel Handgeschakeld 2015 46.000 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Rexim Campers

Algemeen

Merk Sunlight
Model T64
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2015
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 46.000 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel
Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Omvormer Serviceluik Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Kachel Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 683 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 290
Leeggewicht 2725 kg
Rijklaar gewicht 2899 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3495 kg
Laadvermogen 596 kg

Indelingen

Bed
Frans bed Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Hoek-opstelling
Zit
Halve treinzit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 138 cm x 206 cm
2-persoonsbed 140 cm x 197 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Sunlight T64 is gebouwd in het jaar 2015. De camper heeft een lengte van 6 meter 83, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Deze camper geeft u bovendien een extra gevoel van ruimte en licht, gerealiseerd door het fraaie, zonnige panoramadak. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. Het hefbed bespaart enorm veel ruimte en biedt plaats aan 2 personen. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de traagschuimmatrassen op de bedden. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

Kijken naar uw favoriete programma's of luisteren naar heerlijke muziek wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde audio-installatie en de aanwezige televisie. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een vaste schotelantenne. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Om er onafhankelijk en flexibel op uit te kunnen, zullen de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de omvormer u zeker van dienst zijn.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.
Lees meer

Contact

Sunlight T64  met Sat tv

Rexim Campers

Goorsestraat 122 124

7482 CL, Haaksbergen (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen