Chausson Titanium 767 GA

Diesel Automaat 2021 11.544 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Caravan Centrum Waterland

Algemeen

Merk Chausson
Model Titanium
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 170 pk
Kilometerstand 11.544 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Luchtvering Navigatie Start en stop Startonderbreker Steunen elektrisch Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel Panoramadak
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Omvormer Serviceluik Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren
Verwarming
Kachel Ringverwarming

Gewichten en maten

Leeggewicht 2929 kg
Rijklaar gewicht 3029 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
2 aparte bedden

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Liefhebbers van reizen en kamperen maken met deze jonggebruikte camper uit het jaar 2021 een uitstekende keus. Ook tijdens somber weer is er in de camper voldoende daglicht omdat deze een groot panoramadak heeft. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen. Het waterpas zetten van deze camper gaat moeiteloos dankzij de elektrische steunen.

Het onderstel is van het merk Ford. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, luchtvering en stuurbekrachtiging.

De handige standaardzit biedt niet alleen de nodige ruimte om te zitten, maar kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. Het keukenblok is centraal in de camper geplaatst. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

De aparte bedden bieden een makkelijke instap en een slaapgelegenheid voor 2 personen. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als pocketveringmatrassen. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

In een warm klimaat zorgt de airco voor de nodige verkoeling. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

U kunt in de camper ook gewoon tv kijken of muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een schotelantenne. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel en de buitenlamp.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Extra optie:
Ep Levelsysteem
Luchtvering
Airco
Schotel
Zonnepaneel
Tv
Camera

Lees meer

Contact

Chausson Titanium 767 GA

Caravan Centrum Waterland

Polderweg 18

1446 AA, Purmerend (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen