Volkswagen T5 ZEER MOOIE CAMPER

Diesel Handgeschakeld 2005 242.000 km 5 gordels
Verkocht

Aangeboden door Cor Olie Recreatie

Algemeen

Merk Volkswagen
Model T5
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2005
Modeljaar 2005
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 242.000 km
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Fietsenrek Hagelbestendig dak Hefdak Huishoudaccu Imperiaal Indirecte verlichting Leeslampjes
Techniek en veiligheid
Omvormer Reservewiel Reservewiel-beugel Zonnepaneel
Keuken
Gascomfoor Koelkast
Radio/TV
Radio-voorbereiding

Gewichten en maten

Leeggewicht 2430 kg
Rijklaar gewicht 2530 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3000 kg
Laadvermogen 570 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Slaapbank
Zit
Standaardzit
Keuken
Eindkeuken

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Maak eens kennis met deze Volkswagen T5, die is gebouwd in het jaar 2005. De buscamper heeft een toelaatbaar gewicht van 3000 kg en beschikt over 4 slaapplaatsen. Een B-rijbewijs volstaat dus in dit geval. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Volkswagen camper geen zorgen te maken over hagelschade. Deze camper is vanwege het hefdak lager dan een gewone camper, wat zorgt voor een aanzienlijk lagere luchtweerstand. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen.

Onderweg profiteert de bestuurder van het gemak van cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling.

De standaardzit biedt niet alleen de nodige zitgelegenheid, maar kan ook worden omgebouwd tot slaapplaats. De eindkeuken biedt u veel bergruimte en is praktisch ingedeeld. Ze is compleet uitgevoerd met onder meer een 3-pits kooktoestel kooktoestel en gootsteen met kraan. Om al uw etenswaren op te bergen is er een koelkast ingebouwd.

U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de indirecte verlichting, de leeslampjes, het imperiaal, de omvormer, de lichtmetalen velgen en het alarm een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Past deze Volkswagen T5 helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Deze zeer mooie zilver mataallic Bus camper heeft o.a.:5 cilinders 130 PK 2.5 LTR motor. 2 x draaistoelen + armleuningen, originele navigatie volkswagen, stuurbediening, cruisecontrol, mistlampen, slaapbank op rails 190x140 cm, licht metalen velgen, extra set licht metalen velgen met winterbanden, standkachel, 2 schuifdeuren, 2 x shuifraam in zijdeuren, steolverwarming, fietsdrager voor 4 fietsen met bagagekoffer die hier op past, achteruitrijcamera, origineel slaapdak, 4 reiskoffers, wasbak met kraam, 3 pits gasstel, koelbox 12 volt en koelt tot -18 graden, klima control, donker glas rondom, huishoud accu, zonnepaneel, 2 x dakdrager.

Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Volkswagen T5  ZEER MOOIE CAMPER

Cor Olie Recreatie

Weg en Bos 1

2661 DG, Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen