Roller Team T-Line 720 Queensbed + hefbed

Diesel Handgeschakeld 2012 86.600 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Bens Campers en Caravan Service vof

Algemeen

Merk Roller Team
Model T-Line
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2012
Modeljaar 2012
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 86.600 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Combicassettes Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel
Onderstel/cabine
Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare spiegels Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Veiligheidssloten Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Kachel Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 720 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 286
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2898 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Vrijstaand bed
Zit
Halve treinzit Treinzit
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 195 cm
2-persoonsbed 135 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom eens proefrijden in deze Roller Team T-Line 720 uit het jaar 2012, die plaats biedt aan 4 personen. De ruim opgezette kampeerwagen is maar liefst 7 meter 20 en beschikt over veel bergruimte. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager.

Het onderstel is van het merk Ford. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

U heeft aan de treinzit niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar het is ook een extra slaapgelegenheid. Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (135 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

Het vrijstaande queensbed biedt u alle ruimte en is tevens goed toegankelijk voor het in-en uitstappen. Het hefbed bespaart enorm veel ruimte en biedt plaats aan 2 personen. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de traagschuimmatrassen op de bedden. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Televisie kijken tijdens uw vakantie is geen enkel probleem, deze camper is namelijk uitgerust met een televisie. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een vaste schotelantenne. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. De gemonteerde zonnepanelen geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Roller Team T-Line 720 bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, leeslampjes, veiligheidssloten en een televisiebeugel.

Bent u geïnteresseerd in deze Roller Team T-Line 720? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

* Hoewel wij onze advertenties met de grootste mogelijke zorg samen stellen kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in opties en/of andere ingevoerde gegevens. Gezien wij gebruikte voertuigen verkopen kunnen er ondanks onze precisie bij de inkoop gebruikssporen en/of beschadigingen zijn. Wij adviseren u dan ook om zaken die uw koop beslissing zouden kunnen beïnvloeden voor aankoop te controleren.
Lees meer

Contact

Roller Team T-Line 720 Queensbed + hefbed

Bens Campers en Caravan Service vof

Hoefslag 7 a

5411LS, Zeeland (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen